Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Téměř každý uživatel se alespoň jednou ocitl v situaci, kdy potřeboval převést video z jednoho formátu do formátu jiného. S takovým případem se lze setkat například v okamžiku, kdy máte k dispozici záznam ze specifických zařízení a pro jeho sdílení jej potřebujete jednoduše převést, například z důvodu kompatibility či velikosti souboru. Otázkou ale je, jak se s převodem formátu u videí vypořádat?

Jasnou odpovědí je profesionální software VideoProc Converter. Přestože se jedná o profi řešení, tak i přesto je nesmírně jednoduché a výjimečně schopné. Ne nadarmo je proto appka označována za nejlepší software pro převod napříč formáty. Pojďme se proto zaměřit na to, co software vlastně umí.

VideoProc Converter

Obří slevy na Black Friday!

Aplikace VideoProc Converter je k dostání zcela zdarma. Pokud ale chcete využít její veškeré funkce a potenciál, pak máte možnost přejít na plnou verzi, která vám zpřístupní řadu dalších skvělých možností. A právě nyní máte vůbec tu nejlepší příležitost! Vývojář konkrétně spustil hned trio skvělých akcí, z nichž už si jen stačí vybrat vašeho favorita. Pokud byste rádi zakoupili jedinou licenci jen pro sebe, při zadání kódu ve znění BLACK FRIDAY se vám výsledná cena sníží o neuvěřitelných 62 %. VideoProc Converter vás v takovém případě vyjde jen na 78,90 $ 29,95 $! Licence je samozřejmě doživotní.

Co když ale máte v plánu pořídit licenci pro více zařízení? I v takovém případě můžete náramně ušetřit. Při pořízení doživotní licence pro 2 až 5 PC/Maců můžete ušetřit skvělých 68 %, a to zadáním stejného kódu ve znění BLACK FRIDAY. Software vás tak vyjde na pouhých 119,0 $ 37,95 $!

Celé to pak uzavírá naprosto ultimátní nabídka. Se slevou 75 % si totiž můžete přijít nejen na VideoProc Converter, ale také na řadu dalších profesionálních nástrojů, které tak všechny získáte doslova za naprostý zlomek jejich původní ceny! Součástí balíčku je kromě zmiňované aplikace také program DearMob iPhone Manager pro správu záloh a dat iPhonu, Bounce Color pro vytváření dechberoucích efektů ve videích, 5KPlayer pro přehrávání multimédií s podporou DLNA a AirPlay, a v poslední řadě ještě VideoProc Vlogger, komplexní software pro úpravu vašich videí. Tento balíček vás se 75% slevou vyjde na pouhopouhých 45,95 $!

VideoProc Converter zakoupíte se slevou zde

VideoProc Converter

Jak funguje VideoProc Converter

Jak už jsme zmínili výše, aplikace VideoProc Converter primárně slouží pro převádění videí napříč nejrůznějšími formáty. Její obrovskou výhodou je, že podporuje stovky videoformátů, díky čemuž si dokáže poradit prakticky s jakýmkoliv videem. Překážkou nejsou ani náročné záznamy ve 4K/60fps či 1080p/120fps, v čemž jednoznačně dominuje. U převádění navíc dokáže využít plný výkon zařízení a prostřednictvím hardwarové akcelerace se postarat o to, aby byl převod dokončen prakticky lusknutím prstu. Software je konkrétně optimalizován pro Apple Silicon, technologie Intel QSV či NVIDIA CUDA/NVENC a grafické karty AMD. Ve výsledku tak nabízí až 47x vyšší rychlost ve srovnání s dostupnými alternativami!

U pouhého převodu to ale ani zdaleka nekončí. Software naopak nabízí řadu dalších skvělých možností, které se v této oblasti mohou náramně hodit. Videoproc Converter nabízí speciální nástroj pro opravení a vylepšení videa, díky čemuž může výsledný soubor vypadat ještě lépe než původní záznam. Úplně hravě si tak poradí s nastavením jasu, kontrastu, gammy, saturace a dalších atributů, přičemž stejně tak si poradí s třesoucími se záběry, které mohou trpět například šumem nebo špatnými barvami. Navíc dokáže i zvrátit efekt takzvaného rybího oka.

Nesmírně důležitou součástí programu je také modul pro kompresi velkých videí. Appka dokáže rychle a efektivně zredukovat velikost u vašich záznamů a výrazně tak odlehčit vašemu úložišti. Co je na tom však vůbec nejdůležitější, že při této kompresi nedochází ke zhoršení kvality výsledného souboru! Nemusíte se tedy vůbec ničeho obávat. V závěru to ještě skvěle uzavírá praktický videoeditor pro rychlou a jednoduchou úpravu videí. Ten konkrétně disponuje 29 skvělými nástroji a hravě si tak poradí se střihem, spojováním, ořezem, otáčením a s mnoha dalšími úkony. Zároveň nabízí 16 předpřipravených efektů pro okamžité vylepšení obrazu. Vyzkoušejte aplikaci VideoProc Converter zdarma zde.

VideoProc Converter

Black Friday giveaway: Získejte 5 užitečných nástrojů zdarma

Po omezenou dobu si můžete přijít zcela zdarma na licence níže zmiňovaného softwaru či materiály, a to v rámci akce Digiarty Black Friday giveaway! K tomu vám jen stačí zadat dvě jednoduché odpovědi, váš e-mail a vzápětí se vám odemknout skvělé a bezplatné dárky.

Wise Care 365: Software slouží pro vyčištění disku a opravu problémů souvisejících s registry. Stejně tak dokáže optimalizovat a celkově zrychlit váš počítač.

Ashampoo Photo Optimizer 8: Pouhým kliknutím můžete vylepšit vaše fotografie.

Balíček 100 filmmaking LUT a presetů: Vytvořte rychle a jednoduše dechberoucí záběry s použitím filmových LUTs na pouhých pár kliknutí.

GeekerPDF (měsíční licence): Nástroj pracující s PDF soubory, který dokáže upravit/přidat text, obrázky, anotace a další.

VideoProc Black Friday Giveaway najdete zde

VideoProc Converter

Dnes nejčtenější

.