Zavřít reklamu

 Converter TouchMáte chaos s nulami keď premieňate jednotky? Nieste si istý, či pridať dve alebo tri nuly? Tak tieto problémy za vás vyrieši Convertor Touch! Nemá problém s premenou svetových mien, obsahu plochy, veľkosťou energie a s mnohými ďalšími veličinami! Už sa nestane, že sa pomýlite, pokiaľ budete mať túto iOS app vo svojom iPhone!

Ovládanie

Po prvom spustení, vás uvíta krátky turtoriál. Ja som ho hneď preskočil a to bolo chybou :D . Odporúčam, aby ste si ho pozreli, a tým pochopili na akom princípe aplikácia pracuje. Keď ste ho už náhodou preskočili, nájdete ho v nastaveniach (spustí sa vám po kliknutí na Help). Po tomto turtoriále vám ovládanie už bude jasné, a nič už nebude brániť v používaní app. Zo začiatku sa môže zdať zložité, ale po chvíli si zvyknete.

Converter Touch

Fyzikálne veličiny

Fyzikálnych veličín v aplikácií nájdete mnoho. Jednotiek, ktoré môžete konvertovať, taktiež. Nenapadá ma, aká veličina by mohla chýbať. Super je, že sa v aplikácií nachádza aj konvertor svetových mien. Nachádza sa tu skutočne veľké množstvo mien, nevynechávajúc tú českú. O to, že by kurzový lístok bol neaktuálny, sa tiež báť nemusíte. Aplikácia si ho automaticky obnovuje, takže je vždy aktuálny. Podmienkou je však pripojenie k internetu.

Converter Touch

Veličiny nachádzajúce sa v aplikácií:
veľkosť uhlu, obsah plochy, svetové meny, dáta, energia, sila, palivo, dĺžka, tlak, rýchlosť, teplota, čas, váha + pár ďalších veličín.

Converter Touch

History a Favorite

V týchto dvoch položkách, ako už z názvu vyplýva, si dokážete pozrieť históriu konvertovania a obľúbené ,,druhy” konvertovania. Keď napr. často premieňate km na m, ľahko si ho uložíte do Favorite. Stačí podržať prst na mieste, kde sa nachádza výsledok a potom už len zvoliť Ad to Favorite. Podržaním prsta na tomto mieste taktiež môžte vkladať a kopírovať výsledok alebo prehodiť jednotky.

Converter Touch

Kalkulačka

Pri zadávaní jednotiek sa otvorí kalkulačka dosť podobná tej, ktorú každý pozná už z iPhonu. Super je, že priamo v aplikácií môžete počítať so základnými matematickými operáciami ako plus, mínus, krát a deleno.

Converter Touch

Záver

Aplikácia nieje z toho druhu aplikácií, ktoré by ste používali každý deň. Napriek tomu je kvalitne spracovaná, s množstvom jednotiek a veličín. S aplikáciou som spokojný a môžem vám ju len odporučiť. Na ovládanie si budete musieť zvyknúť, ale to trvať dlho nebude. Plusom sú možnosti copy a paste, čo sa hodí pri väčších číslach. Niektorých používateľov môže sklamať, že v App Store sa nenachádza verzia pre iPad. Možno sa v budúcnosti dočkáme :)

Converter Touch si môžete za cenu 0,79€ stiahnuť v Apple iTunes Store tu pre SK.
Converter Touch si môžete za cenu 0,79€ stiahnuť v Apple iTunes Store tu pre ČR.

Dnes nejčtenější

.