Zavřít reklamu

polar_loop2_pink_white_buy_600x600
Fitness tracker Polar Loop 2 je velice zajímavým počinem finské společnosti Polar. Je to ryze náramek, nenajdeme na něm žádný displej, pouze přední strana je tvořená z 85 LED diodek, což úplně stačí pro obdržení informací o cvičení. Vzpomeňme si například na chytrý sport tracker Moov, který nemá vůbec žádnou informační funkci, tedy všechno si musíte zjistit v aplikaci. Bude zajímavé sledovat, jak budou vypadat notifikace na náramku Loop 2.

V jednoduchosti je krása. I to by se dalo říct o Polar Loop 2. Druhá generace náramku Loop bude od nynejška podporovat notifikace z vašeho telefonu. Může vás informovat o příchozích hovorech, SMSkách a událostech v kalednáři. Podporované fitness funkce jsou počítání ušlé vzdálenosti, kroků, monitoring spánku a spálené kalorie. Není to nijak inovativní výčet funkcí, ale ani neurazí. Zajímavé ale je, že Polar Loop 2 zavibruje, když sedíte až příliš dlouho, podobně jako to dělají Apple Watch.

Pochopitelně se vám data ukládají do aplikace v telefonu, jak je tomu i u jiných výrobců. Polar Loop 2 je také vodotěsný, takže si ho nemusíte sundavat, ani při koupání. Při těchto notifikačních inovacích zůstala cena pořád stejná a to 119 dolarů, což je v přepočtu necelé 3 000 korun. Co bohužel lehce utrpělo, díky přidání notifikací, je baterie. Ta dokázala vydržet i 8 dní běžného používání, jenomže po přidání notifikací by se měla snížit až na 3 dny, což je lehký podprůměr. Do prodeje by měl přijít už tento měsíc v bílé a růžové barvě, za, již zmiňovaných, 119 dolarů. Černá varianta se objeví začátkem září.

  • Oficiální stránky výrobce – polar.com

Snímek obrazovky 2015-07-16 v 22.24.28

5514-dd63111f91ff7096ae3de4f6fcf708da

Dnes nejčtenější

.