Zavřít reklamu

61PrYcxxIQL
Za prvé, Moov nejsou hodinky a není to ani chytrý náramek, i když chytrý je dost. Je to chytrý sport tracker, který si upevníte na vaši silnější nohu a můžete jít běhat. Pochopitelně si můžete z trackeru udělat skutečný náramek, tím, že si ho upevníte na ruku. Na první pohled vypadá Moov jako něco, co musíte za každou cenu mít, pokud sportujete. Pojďme se podívat co všechno Moov umí.

Na oficiálních stránkách Welcome Moov se chlubí pěti hlavními funkcemi Moov. Běh, plavání, box, jízda na kole a, v poslední době velice oblíbené, tzv. sedmiminutovky. Sada cviků zabírajících maximálně sedm minut. Běh s Moov vám prý pomůže vyhnout se zranění a udělá z vás lepšího běžce.

Během plavání vám bude Moov měřit rychlost kola a měl by podle všeho změřit kdy plavete na svých 100 % a kdy máte tzv. resting time., tedy nevydáváte tolik energie.  Samozřejmě vás Moov naučí rychleji a úsporněji plavat. Vodotěšnost, tedy v žádném případě nechybí.

Pro Cardio Box si Moov připravil velice zajímavou aplikaci. Stačí postavit váš iPad nebo iPhone na stůl a podle ikonek zobrazujících se na displeji, trochu jako v Guitar Hero, mácháte pěstmi vzduchem. Bohužel vše nasvědčuje tomu, že u tohoto cvičení jsou třeba náramky dva, na levou a pravou ruku.

m2

Během jízdy na kole Moov měří kolikrát jste sešlápli pedál a například jakou rychlostí jste jeli v daných úsecích. Pokud si upevníte iPhone přímo na kolo, budete tak moci sledovat vaši rychlost přímo za jízdy. Pro sedmiminutovky je připraven level systém. To znamená čím více cvičíte, tím máte větší úroveň. Motivace do cvičení tedy nechybí.

moove

Zamrzí bohužel permanentní spojení s vaším telefonem, takže při běhu musíte s sebou tahat i telefon. Potěší ale cena, která je nějakých 119 dolarů, což v převodu na české koruny činí 2 900. Ke každé z aktivit si musíte stáhnout speciální aplikaci a to potěší, protože pokud například neradi plavete, tak vám Moov plavání nevnucuje a můžete se soustředit na ostatní aktivity. Důležité je zmínit, že Moov se skládá ze dvou částí: z modulu Moov a z pásku, který si připnete na nohu nebo ruku a umístíte do něj modul. Moov není jen váš chytrý náramek nebo sport tracker. Může to být váš osobní trenér. Vydrží klidně týden, takže o výdrž se bát nemusíte. Pokud to myslíte se sportováním vážně, Moov je rozhodně něco, co musíte mít.

https_www_filepicker_io_api_file_3svwfpCbQZKikM5SKEqI_zjujul

Dnes nejčtenější

.