Zavřít reklamu

614719_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Clean Duplicate File
Velmi rychlý a užitečný čistící pomocník pro váš Mac. Opravdu rychlé a přesné vyhledání duplikátů (snímky, audio, složky apod.). Tato aplikace se zařadila na špičku placených aplikací ve dvaceti zemích světa.

clean duplicate

Dark Arcana
Do města dorazil záhadný karneval, který sebou do města přivezl i znepokojivou záhadu. Mladá matka se ztratila a na vás je, abyste ji co nejříve našli. Hra nabízí 48 lokací, které musíte projít a prohledat, dále 18 míst, kde musíte najít různé ztracené předměty a tři různé stupně obtížnosti.

dark arcana

Talking Tuner
Aplikace Talking Tuner je hlasová hudební ladička nástrojů. Aplikace vám poví, zda je nějaký tón falešný, takže se nemusíte neustále dívat na váš Mac.

talking

Helicopter Simulator
Zajímavý simulátor, ve kterém se můžete proletět některými z nejslavnějších vrtulníků přes New York. V tomto simulátoru musíte plnit různě obtížné mise. Nezapomeňte, že se také musíte poprat s různými podmínkami, např. s větrem a turbulencí.

heli

DiscBurner
DiscBurner je profesionální vypalovací aplikací. Můžete použít DisckBurner na vypálení dat, iso a dmg souborů. Podporuje CD, DVD, HD-DVD a BD.

diskbur

Truck Simulator
Tento simulátor se zaměřuje na kamióny. Vyberte si kamión, projíždějte různými městy a plňte různé mise a zakázky.

truck

Logo Templates Toolbox
Logo Templates Toolbox pro Adobe Photoshop je aplikací, která obsahuje profesionálně vytvořené předlohy pro různá loga. Ušetřete čas a použijte předvytvořené šablony.

screen800x500

Dnes nejčtenější

.