Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Live Studio
Live Studio pomůže takřka kouzlem proměnit vaše Live Photos. Své pohyblivé fotografie díky ní můžete snadno ukládat i sdílet na své oblíbené aplikace. Výběrem více fotografií najednou můžete dokonce proměnit celé album v jedno video.

[appbox appstore id1046360736 oldprice=0,99$]

Quell+
Quell+ je okouzlující hra s líbivým uživatelským rozhraním, která si vás okamžitě získá. Jedná se o logickou puzzle hru, která si rychle získala oblibu po celém světě. Čeká vás více než 80 nejrůznějších levelů, hra umožňuje integraci s iCloudem a nabízí podporu technologií HD a Retina.

[appbox appstore id383027157 oldprice=0,99$]

Dead on Sight
Zombies není nikdy dost. Alespoň si to myslí tvůrci hry Dead on Sight, kde se na nemrtvých můžete patřičně vyřádit. Dejte průchod svým destruktivním choutkám a staňte se sniperem zombíků. Záchrana městečka Resurrection leží teď výhradně na vašich bedrech. Zvládnete to?

[appbox appstore id633426114 oldprice=0,99$]

Ocarina
Jistě jste zvyklí, že se váš iPhone dokáže proměnit na ledacos. Co takhle starodávná flétna? Nemusíte být trénovaným hudebníkem, abyste svým přátelům a rodině mohli předvést svůj „talent“. Nejedná se o obyčejné přehrání zvuku – okarínu skutečně ovládáte foukáním do mikrofonu vašeho smartphonu.

[appbox appstore id293053479 oldprice=0,99$]

Doodles
Aplikace Doodles pro iOS je jednoduchou a rychlou cestou k obohacení vašich fotografií o ručně kreslené designové doplňky. K dispozici budete mít obrovskou rozsáhlou knihovnu artworků, jimiž můžete dodat svým fotografiím jedinečný nádech.

[appbox appstore id708811884 oldprice=0,99$]

Word Jam
Hledáte chytrou, zábavnou hru, která nebude vyžadovat neustálé připojení k internetu? Pak musíte rozhodně vyzkoušet Word Jam – vtipnou hru se slovy, jejíž princip si velice rychle osvojíte. Nepotřebujete ani data, ani protihráče.

[appbox appstore id936487556 oldprice=2,99$]

IQ Test
IQ testů je v současné době na trhu s mobilními aplikacemi více než dost. O to je těžší najít takový, který bude zábavný, inteligentní, a který se bude uživatelům opravdu líbit. Aplikace IQ Test rozhodně neslouží k regulérnímu testování skutečného IQ, není ale důvod, proč si s její pomocí nezasoutěžit s přáteli.   

[appbox appstore id766093099 oldprice=2,99$]

CaveMan Dino Rush
Všechny dívky ve vesničce byly uneseny. Vy je pochopitelně nemůžete ani náhodou nechat v rukou únosců a musíte se vydat na výpravu divokou džunglí ve snaze je všechny zachránit. K ruce vám budou zbraně jako bumerang či sekera. Splňte všech 40 misí a zachraňte nebohé dívky.

[appbox appstore id739095040 oldprice=7,99$]

iPhone Apps 6

Dnes nejčtenější

.