Zavřít reklamu

imagesNa trhu se pohybuje několik modelů hodinek, které se chlubí přídomkem chytré, i když na první pohled byste na nich nic převratného nehledali. Nemyslím samozřejmě, že hodinky by byly nějaké zvláštní, ale mají jednu hlavní přednost – analogový ciferník. Dnes u chytrých hodinek je velmi nezvyklé mít klasický analogový ukazatel času namísto dotykového zobrazovače, ale ne nepraktické, jak nám ukázaly například Withings Activité,nebo dnes zmiňované Nevo Watch.

Dominantou, které si všimnete už na prvním pohled, je displej, který ale není až tak moc displejem, protože obsahuje klasické analogové ručičky. Design je vytvořen na motivu klasické francouzské a švýcarské výroby hodinek, přičemž tyto státy jsou tím světoznámé. Vůbec se nemusíte bát, že by Nevo Watch postrádaly funkce, jako klasické chytré hodinky. Fungují zde klasické notifikace, nebo fitness a sportovní funkce. Proč vlastně vznikly hodinky bez klasického displeje? Pokud nad tím zapřemýšlíte, tak vám to přijde vlastně vcelku jednoduché. Nevo hlásá, že není třeba mít další displej na zápěstí, protože všechny vaše aktivity, které za den uděláte, hodinky stejně sbírají a zaznamenávají je do rozsáhlé aplikace Nevo Watch.

screen568x568
fdsf

 

Celkem znatelná je i tloušťka hodinek, která činí 12,6 mm. Nevo Watch jsou dokonce i vodotěšné, ale jen těžko si dokážeme představit, jaká skupina zákazníků, která by si je koupila, by s nimi šla do vany nebo bazénu. Design působí natolik luxusně, že bych si nedovolil dát je do vody, i když firma garantuje vodotěsnost. Výdrž hodinek je vskutku fantastická, činí 6 měsíců pro funkce chytrých hodinek a 5 let pro klasické funkce ukazování času, i když konec konců, co je na hodinkách tak aktivní, že by to mělo hodinky vybíjet.

nevo-watch-new-

Nevo Watch se vyrábí z tvrzené oceli v černé se světle hnědým řemínkem, stříbrné s černým řemínkem a zlaté verzi s tmavě modrým řemínkem. U nás si je, zatím bohužel nekoupíte, takže musíte počítat s dražší dopravou. Na oficiálních stránkách Nevo Watch si můžete přečíst reklamní sdělení a hodinky si za cenu 330 dolarů koupit. Pokud by jste měli zájem o verzi se solárním přijímačem, tak si připlatíte na konečných 450 dolarů.

Nevo-smart-watch-14
nevo2

 

Dnes nejčtenější

.