Zavřít reklamu

Přesto že má Steve Wozniak stovky milionů dolarů na účtu a může se bavit v podstatě čímkoli co nás jen napadne, jeho nejoblíbenějším koníčkem je objíždění celého světa, ve kterém navštěvuje nejrůznější konference. Tentokrát Steve Wozniak v rozhovoru pro Mexickou televizi upozornil na to, že je Apple stále velmi úspěšnou společností, která i v současné době přináší nové a revoluční produkty. Podle Wozniaka navíc společnost příliš neutrpěla ani smrtí jeho velkého kamaráda a kolegy Steva Jobse. Naopak se domnívá, že Apple tvoří množství lidí, kteří mají podobné cítění jako Jobs a dokáží Apple udržovat stejně, jako tomu bylo za dob Jobse.

Apple podle Wozniaka v současné době čeká na další velkou revoluci. Na produkt, který odstartuje další éru nových produktů stejně jako v roce 2007 iPhone. Apple udělal revoluci v roce 2001 s iPodem a v roce 2007 s iPhone. Právě tyto dva produkty způsobili opravdovou revoluci, díky které ostatní výrobci začali postupně pronikat na trh MP3 přehrávačů, respektive smartphonů v případě iPhone. A stejně jako 2001 a 2007 od sebe dělí 6 let, dělí od sebe šest let také 2007 a 2013. Tomuto tématu se více věnujeme v článku iPod 2001, iPhone 2007, letos musí Apple udělat revoluci znovu!

Apple nyní čeká na další produkt, na produkt který opět vytvoří zcela nový segment trhu. Sám Wozniak si přeje aby oním produktem byli takzvané inteligentní hodinky. Ty si navíc představuje jako komunikační zařízení se Siri, kterého se bude mít možnost zeptat na nejrůznější otázky a získá na ně okamžitě odpověď. Na to zda se inteligentních hodinek skutečně dočkáme si musíme počkat, ovšem pokud vás zajímají luxusní hodinky, můžete sledovat náš další magazín, ve kterém se věnujeme nejen hodinkám – Men’s Magazine.

iWatch2

 

Dnes nejčtenější

.