Zavřít reklamu

WWDC 2015Během rozhovoru u příležitosti festivalu v Cannes, potvrdil CEO Sony Music Doug Morris, že Apple dnes skutečně představí svoji streamovací hudební službu. To sice tvrdilo množství zdrojů již několik týdnů, ale doposud tuto informaci nepotvrdil nikdo v takovém postavení jako je právě Doug Morris. Zajímavé je nejen to, že Sony Music je jedna ze společností, se kterými Apple kvůli nové streamovací službě jedna, ale také to, že Doug Morris je velmi blízký přítel Jimmyho Iovina, který nyní působí v Applu.

Dough Morris uvedl během včerejšího rozhovor: „Stane se to zítra,“ když padla řeč na Apple Music. Morris dále v rozhovoru mluvil o jeho neuvěřitelné 37 leté kariéře, jejíž velkou část trávil po boku Jimmy Iovina, legendárního hudebního producenta, který je spoluzakladatel společnosti Beats. Morris podle vlastních slov uvedl, že s Iovinem každý den dvakrát telefonuje a jeho krok prodat Beats Applu považuje za brilantní tah.

Morris neodhalil žádné další detaily o Apple Music, ale očekává se, že Apple nabídne tří měsíční zkušební dobu a poté bude účtovat 10$ měsíčně s tím, že nebude k dispozici žádná neplacená varianta. V noci se také ukázala fotografie na instagramu, která ukazuje, že francouzský šéf Apple TV bude nově působit také jako šéf Apple Music.

apple music

*Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.