Zavřít reklamu

ios7-mapsApple si v roce 2012 uvědomil, že naštval řadu svých fanoušků a především zákazníků, když Apple Maps nebyly až tak dokonalé, jak by zákazníci jedné z nejvíce inovujících společností světa čekali. Od té doby tak neuplyne den, kdy by se Apple nesnažil Apple Maps vylepšovat. Poté co tento měsíc TomTom oficiálně oznámil pokračování spolupráce s Applem na Apple Maps, se objevily další společnosti, které Apple zahrnul do svého seznamu poskytovatelů datových a mapových podkladů pro Apple Maps.

Mezi nové partnery Applu patří společnosti e-WEGO, NavAds, Yellow Pages Group Corp. a Yellow Pages Turkish.  Apple začal také oficiálně integrovat recenze z TripAdvisor a Booking.com, hlavních zdrojů informací pro cestovatele na internetu. Právě recenze z TripAdvisor a Booking.com začal Apple integrovat postupně do Apple Maps již začátkem letošního roku, až nyní je však uznal za oficiální součást Apple Maps.

Apple tento měsíc taktéž  odkoupil startup Coherent Navigation, společnost která má extrémně přesný hardware a software pro GPS navigace a je zřejmé, že se tato společnost stane součástí plánů pro Apple Maps. Nových, vylepšených map bychom se měli dočkat alespoň co se prezentace týká již začátkem příštího měsíce na WWDC 2015, kdy je Apple ukáže jako součást iOS 9 a OS X 10.11. Co vše však nové, respektive vylepšené mapy přinesou je zatím ve hvězdách.

12993-7346-11513-4664-icloud_hero_2x-l-l

*Zdroj: appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.