Zavřít reklamu

Apple Watch heardApple updatoval Watch OS na verzi 1.0.1 jen několik dní zpátky. Update přinesl několik oprav, vylepšení a podporu pro smajlíky z iPhonu. Jenže jak už bývá u Applu poslední dobou zvykem, kromě oprav přinese sebou nová verze i nějaké mouchy. Jinak tomu není bohužel ani u nejnovějšího a prozatím jediného updatu pro Apple Watch. Jablečné hodinky totiž mají měřit váš tep automaticky každých deset minut. Jenže se nejnovějším updatem tomu už tak není a mnoho uživatelů zaznamenalo, že se prodleva mezi meřením někdy prodlouží.

V jednoduchosti to znamená, že Apple Watch změří váš tep třeba jen jednou za hodinu. Tudíž všechny ostatní měření, které měly provést, vynechají. Jenže tito uživatelé mají ještě štěstí. Někteří si totiž na zahraničních fŕech stěžují, že jejich hodinky neměří tep automaticky už vůbec. Samozřejmě, že problém jim nastal po updatu. V momentě ale, když otevřou aplikaci, ve které se jim ukáže aktuální tep, tak se hodinky tváří, že se nic neděje a měří správně.

Pokud jste si už koupili Apple Watch ze zahraničí a updatovali na Watch OS 1.0.1, můžete si zkontrolovat, zda vaše hodinky měří správně každých deset minut. Stačí otevřít aplikaci Zdraví –> Data –> Životní funkce –> Srdeční tep –> Ukázat všechna data.

heartrate
apple-watch-heartbeat

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.