Zavřít reklamu

cleanmymac_boxJe mi jasné že aplikace typu CleanMyMac rozdělují uživatele na dvě skupiny, jedni je nenávidí a za žádnou cenu jim nesmějí do počítače a ti druzí jako jsme já je zase milují a nemohou si je vynachválit. K samotné recenzi a zdůvodnění proč tomu tak je se ještě dostaneme, ovšem nyní se pojďme podívat na to, jak vypadá speciální licence CleanMyMac 2 na USB Flash disku, možná totiž stále váháte, zda CleanMyMac koupit a když už jste se rozhodli ano, tak pokukujete po speciální licenci, stejně jako jsme na tom byl já.

Standardní licencena CleanMyMac platí na jeden jediný počítač a stojí 39,95€. Problém je v tom, že potřebuji licenci na dva počítače a ta stojí 59,95€, což je poměrně značná částka na to, za kolik se dnes na Mac App Store prodává software, ovšem CleanMyMac mám otestovaný a 100% mu věřím. MacPaw však nabízí za stejnou cenu, tedy za cenu dvou licencí i speciální verzi, kdy získáte dvě licence na software s tím, že zatím co jednu obdržíte prostřednictvím emailu, druhou získáte na zajímavém Flash disku s kapacitou 8GB ve zlaté barvě. Když přišel BlackFriday a cena této speciální verze za dvě licence byla 39,95€, konečně jsem neodolal a stiskl tlačítko Buy.

První licence mi na mail dorazila okamžitě a dnes dorazila mailem také další, tu již dovezl kurýr ukrytou na Flash disku a vy se tak můžete podívat, jak taková Flashka vypadá. Musím dodat, že jsme mile překvapen kvalitou samotné flashky která je zpracována skutečně pěkně, krabička a balení je však již taková, jak kdyby ji někdo předtím než ji odeslal párkrát použil, což však nějak vážně nevadí. Na disku který můžete pochopitelně používat jako klasický flash disk je instalace aplikace CleanMyMac 2 a licence je pak přiložena v letáčku, který je součástí balení.

IMG_9833
MacPaw
CleanMyMac
CleanMymac flash disk

Dnes nejčtenější

.