Zavřít reklamu

iPhone 7Britský The Telegraph se dostal podle svého tvrzení k prvním informacím o budoucí generaci mobilního telefonu iPhone, který je v současné době pochopitelně již ve vývoji. Podle všeho nás v příštím roce co se data vydání týká nečeká žádné překvapení a Apple prozatím zachová model představování iPhonů během září s tím, že k jejich uvedení do prodeje dojde ve stejném měsíci. Co však je mnohem zajímavější je název příštího telefonu, ten by totiž neměl být za všeobecného očekávání označen jako iPhone 6s a iPhone 6s Plus, ale rovnou jako iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

Podobné spekulace se objevují již řadu let, ovšem tentokrát Apple k opuštění současného názvosloví nutí fakt, že pro zákazníky nejsou modely označené písmenem „S“ tak atraktivní jako klasické modely a zákazníci si je spojují s produktem, který nepřináší příliš inovací, což vede k tomu, že lidé kupují nový iPhone každé dva roky, nikoli každý rok. Co již uvedl John Gruber: Apple plánuje největší vylepšení fotoaparátu v historii iPhone, potvrzuje i The Telegraph, který na základě svých zdrojů vsází na to, že Apple použije dva objektivy pro kvalitní snímky, které budou na úrovni DSLR a jak jsme již uvedli, se dvojicí objektivů se dají dělat divy.

iPhone 7 by měl nabídnout bezdrátové nabíjení, je však možné, že je tím myšleno nabíjení podobné jako u Apple Watch, tedy MagSafe, který sice nemá konektory ale stejně se připojuje přímo k tělu hodinek. Samozřejmostí je pak výkonnější procesor Apple A9, který pro Apple vyrobí Samsung. Sotva jsme stihli zrecenzovat letošní novinky, už jsou zde informace o těch nadcházejících, ovšem je nutné podotknout, že se nejedná o žádné úniky informací, ale o informace The Telegraph, které jsou založeny na zdrojích u rýsovacích prken, nikoli na těch, které budou produkt skutečně vyrábět v továrnách jako je Foxconn.

iPhone 6 Display

Dnes nejčtenější

.