Zavřít reklamu

angela ahrendts Po měsíci a půl se nová Apple senior viceprezidentka pro prodej a online obchody společnosti Apple Angela Ahrendts, která dříve působila jako nejvýše postavená žena ve společnosti Burberry, odhodlala zaslat zaměstnancům první poznámky. Ve zprávě určené pro zaměstnance Apple Store a Apple online Store Angela okomentovala plány do budoucna a mimo jiné také to, co při svých návštěvách Apple Store zažila. „Strávila jsem většinu času poznáním a pochopením toho, jak funguje tým v Cupertinu a jaké jsou naše krátkodobé a dlouhodobé aktivity. Byla jsem nadšena z možnosti setkat se s množstvím z vás v obchodech v San Franciscu a v Londýně. Tento měsíc se těším na návštěvu Tokia a nově otevřeného obchodu v Omotesando,“ uvedla Angela Ahrendts.

„Každých pár týdnů budu navštěvovat prodejny po celém světě, abych se dozvěděla jak nám to jde a vyslyšela vaše nápady a myšlenky. Tiším se na budoucnost a mám pocit, že naše největší příležitost bude i nadále v tom, soustředit se na online služby v našich prodejnách. I když se technologie rychle mění, zákazníci se stále chtějí cítit překvapeni a nadšeni tím, když navštíví Apple Store a získají zážitek, který poskytujeme na každém jejich kroku. To je to, co nás dělá jedinečnými. Uživatelský zážitek zákazníků musí být takový jaký mají z každého našeho produktu a pro Apple bude nesmírně důležité expandovat na nové trhy, integrovat naše platformy a vyvíjet nové technologie,“ dodává Angela.

Angela Ahrendts začala pracovat v Applu 1. května poté, co byla mnoho let v pozici CEO společnosti Burberry. Nahradila bývalého šéfa maloobchodu Johna Browetta a v současné době se snaží začlenit do kultury společnosti, což se ji prozatím velmi dobře daří. Její kroky jsou sympatické a Apple si od Angely poměrně hodně slibuje. Uvidíme tedy, zda se když se za pár let ohlédneme na její kroky, budou stát za to.

Angela Ahrendts

Dnes nejčtenější

.