Zavřít reklamu

Výrobci obalů a pouzder pro iPhone se většinou předhání v tom, čí obal bude nejtenčí a nejlehčí. Společnost Desirable Body na to jde však zcela jinak, její obal váží v základní verzi přes 1Kg a v těžší verzi pak 1,5Kg. Pokud vám není příliš jasné o co se jedná, pak věřte, že obal neudělá váš telefon neprůstřelný, ani jej nemůžete hodit letícího letadla s tím ,že bezpečně přistane na zem. Dostatečnou nápovědou snad bude fakt, že obal Tonefone prodává společnost zabývající se fitness doplňky a především pak činkami a náčiním na fitness.

Telefon v dnešní době používá již skutečně drtivá většina lidí na naší planetě a zatím co se všichni snaží o to aby byl telefon co nejlehčí, Tonofone jej promění v kilovou, případně jeden a půl kilovou činku, kterou budete zvedat skutečně velice často, tedy vždy, když použijete svůj telefon. Přijde vám sms? někdo vám volá? chcete použít navigaci? Chcete přidat status na FB? Vše vás od teď bude stát zvednutí jednoho kila a to ještě nepočítáme dalších přibližně 150gramů váhy telefonu.

Pokud jste tedy fitness nadšenci a chcete zpevňovat své svaly každý den, je Tonefone jedinečnou příležitostí, jak toho dosáhnout. Tonefone je dostupný pro iPhone 5 a iPhone 5s s tím, že si můžete zvolit buď 1Kg verzi nebo 1,5Kg verzi, přičemž cena za první zmíněnou je £22.90 a za druhou si připlatíte ještě £2.50. Tonefone je vyroben ze 100% britské ocele, která je pokrytá měkkou, odolnou a neklouzavou gumou. K dispozici je v současné době jen v bílé barvě, ovšem šedý a zlatý model bude dostupný již v červnu. Jedno je jisté, pokud nezpevníte svaly, alespoň radikálně snížíte počet svých příspěvků na sociálních sítích!

  • Tonefone si můžete objednat přímo zde.
tonefone_2

Dnes nejčtenější

.