Zavřít reklamu

Tim Cook během oznámení finančních výsledků za třetí fiskální období letošního roku uvedl: „Jsme velmi hrdí na naše rekordní prodeje iPhone s více než 31 miliony prodaných kusů a na silný růst příjmů z iTunes, software a služeb. Jsme opravdu nadšeni z operačních systémů iOS 7 a OS X Mavericks a náš laser je soustředěný na nové, úžasné produkty které vám představíme na podzim a v roce 2014.“

To, že by nás Apple nenechal celý příští rok bez novinek je zřejmě jasné každému i bez Cookova prohlášení. Je tedy otázkou zda Tim Cook nesměřoval svá slova na produkty, jejichž ohlášení fanoušci a trh očekávají již v letošním roce, ale analytici jejich příchod zpochybňují. Těmi jsou iPad mini s Retina displejem a také nový iPhone 5s, jehož příchod se však podle agentury Bloomberg a několika dalších významných médií odkládá díky změně displeje z 4″ na 4,3″ až na příští rok s tím, že společnost letos představí iPhone Lite.

Tim Cook a celkově Apple navíc nemá příliš ve zvyku v polovině roku mluvit o plánech na budoucí rok. Je tedy možné, že se agentury a analytici skutečně nepletou a Apple se letos bude soustředit především na iPhone Lite, který společnost skutečně chtě nechtě začíná potřebovat.

iPhone 5s Render

Dnes nejčtenější

.