Zavřít reklamu

Pokud hledáte aplikaci, která vám nejen že díky svým více než 320 kodekům umožní konvertovat libovolné video přímo do vašeho mobilního telefonu nebo tabletu skutečně velmi rychle a to i v té nejvyšší kvalitě, ale umí také například stahovat videa z YouTube.com, pak jste na správné adrese. Oblíbená aplikace pro převod videa MacX Video Converter Pro totiž updatoval na verzi 4.0, která přináší řadu vylepšení a novinek. Na oslavu nové verze aplikace si navíc přichystal tým stojící za MacX skutečně velkolepou akci, software který běžně stojí téměř 50$ totiž mžete v plné a ničím neomezené verzi stahovat až do 25. července zcela zdarma. Pojďme se podívat na to, co novinka přináší a jaké nové možnosti po jejím stažení získáte.

Nejdůležitějším faktorem každého conventoru je rychlost a podporované formáty. Troufám si říci, že nenarazíte na příliš formátů, které by nebylo možné převést přímo do našeho iPhone, iPadu, iPodu nebo téměř jakéhokoli jiného zařízení. Aplikace totiž nabízí několik přednastavených profilů, mezi které patří Phone 5, iPad Mini, Android HTC One, Galaxy S4/Note, Samsung, WP8, Kindle Fire, PSP, Blackberry a dalších 280 profilů pro jednotlivá zařízení! Stačí si tedy pouze jednoduše vybrat svůj telefon nebo tablet a zvolit výslednou kvalitu převedeného videa. To vše z formátů jako je MP4, MOV, MPEG, FLV, AVI, H.264, MKV, M2TS, AVCHD, VOB, MP3, WAV, FLAC, ALAC a mnoho dalších.

fea05

Vývojáři správně pochopili, že si naše Retina displeje zaslouží jen to nejlepší a tak kompletně optimalizovali převod videa do rozlišení 1080p, tedy Full HD a 720p. Při convertování videa do HD nebo Full HD se díky optimalizaci setkáme s až 32x rychlejší dobou převodu než u ostatních, běžně dostupných conventorů. Před samotným zahájením převodu formátů přímo do vašeho iOS nebo jakéhokoli jiného zařízení si můžete samozřejmě vybrat nejen kvalitu videa, ale například také jazyky nebo titulky, které chcete ve finálním videu zanechat. To umožní co nejvíce snížit velikost výsledného videa tak, aby se videí vešlo do iPhonu, iPadu nebo například iPodu co nejvíce. Aplikace umožňuje také vypálit titulky přímo do obrazu a tak můžete přehrávat film s titulky přímo v aplikaci iPod ve svém iOS zařízení. Samozřejmostí je pak možnost video nejprve oříznout nebo jinak upravit a až poté začít s převodem.

adv01

Součástí MacX Video Converter Pro je nově také aplikace MacX YouTube Downloader jejíž kompletní recenzi si můžete přečíst přímo zde. Největší výhodou MacX YouTube Downloader je možnost zvolit si formát a rozlišení, ve kterém chcete dané video stáhnout. V případě že si zvolíte formát MP4, najdete své video okamžitě po stažení přímo v iTunes knihovně a můžete jej přesunout do iOS zařízení nebo například přehrávat na Apple TV. YouTube Downloader MacX dává na výběr ze všech rozlišení, ve kterých je dané video na youtube nahrané, tedy až po FULL HD s rozlišením 1080p. Ovládání celé aplikace je skutečně velmi snadné a jediné co pro stažení videa potřebujete je jeho URL, tedy internetová adresa na které se samotné video nachází. Následně již jen zvolíte rozlišení videa a jeho formát a následně zahájíte stahování s tím, že si můžete přidat do stahovaní další videa, která se automaticky stáhnou. Jak již název aplikace napovídá, je možné stahovat opravdu pouze ze serveru YouTube, odjinud videa nestáhnete.

adv03

Další zajímavostí je pak Screen Recorder, který na Mac OS X umožní nahrát vaši obrazovku a vytvořit tak například zajímavé tutoriály. Okamžitě po natočení obrazovky je možné video uploadnout na YouTube nebo naopak opět konvertovat přímo do vašeho iOS zařízení, odkud následně můžete spouštět například prezentaci. Kromě zachycení obrazovky je možné vytvořit tkaé video pomocí vestavěné iSight kamery nebo jednoduše vytvořit slideshow z fotografií, která následně může být uložena jako video soubor. MacX Video Converter Pro je aplikací, která dokáže obsloužit všechny potřeby běžného uživatele na převod a uložení videa. Její jedinou nevýhodou byla cena 49,95$, která však nyní do 25. 7. 2013 odpadá. Pokud chcete MacX Video Converter Pro zcela zdarma, stáhněte si jej přímo zde! Po stažení je nutné zadat licenční kód: AY-VJVNJIJT-BOPPEP

macx-video-converter-giveaway-banner-728

Dnes nejčtenější

.