Zavřít reklamu

Když jsem objevil na YouTube zajímavé videa s tutoriály k mé zrcadlovce, zjistil jsme že je nejlepší mít je stále po ruce v iPadu, který nemám neustále připojený k internetu. Zřejmě nejpohodlnějším a nejsnadnějším způsobem jak uložit videa z YouTube přímo na disk našeho Macu je aplikace MacX YouTube Downloader, která je navíc dostupná zcela zdarma.

Největší výhodou MacX YouTube Downloader je možnost zvolit si formát a rozlišení, ve kterém chcete dané video stáhnout. V případě že si zvolíte formát MP4, najdete své video okamžitě po stažení přímo v iTunes knihovně a můžete jej přesunout do iOS zařízení nebo například přehrávat na Apple TV. YouTube Downloader MacX dává na výběr ze všech rozlišení, ve kterých je dané video na youtube nahrané, tedy až po FULL HD s rozlišením 1080p.

Ovládání celé aplikace je skutečně velmi snadné a jediné co pro stažení videa potřebujete je jeho URL, tedy internetová adresa na které se samotné video nachází. Následně již jen zvolíte rozlišení videa a jeho formát a následně zahájíte stahování s tím, že si můžete přidat do stahovaní další videa, která se automaticky stáhnou. Jak již název aplikace napovídá, je možné stahovat opravdu pouze ze serveru YouTube, odjinud videa nestáhnete.

MacX YouTube Downloader si můžete zdarma stáhnout přímo zde.

Dnes nejčtenější

.