Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mezi hlavní skvosty italské značky PURO patří bezpochyby designová řada „Golf“ – pouzdra, obaly a kryty pro iPhone a iPad. Pro ty z Vás, kterým se tyto stylové kousky líbí máme skvělou zprávu – internetový obchod 4myApple.cz s příslušenstvím pro Apple zařízení nyní celou tuto kolekci dočasně zlevnil o 20% – 50%! Všechny produkty si můžete prohlédnout a případně zakoupit zde.

Pro iPhone 4 zde najdete zadní kryty, pouzdra typu „flipper“ inebo „booklet“ a pouzdra s „Pull-up“ systémem, která jsou vhodná i pro iPhone 3. Pro iPad 2, iPad 3. a 4. generace zde najdete skládací ochranné obaly typu „booklet“ se dvěma nastavitelnámi úhly prohlížení. Při zavření čelní strany se iPad automaticky přepíná do režimu spánku bez nutnosti mačkat jakékoliv tlačítko.

banner-Golf

Kolekce Golf je vyrobena z kvalitní perforované eko-kůže (eco-leather) a k dostání je v několika barevných variantách. Pouzdra a obaly „Golf“ dodají Vašemu zařízení sportovně-elegantní vzhled a díky přesným výřezům na ovládací prvky, konektory a kameru nijak neomezí jeho funkčnost, zároveň jej ochrání při menším pádu a před poškrábáním.

Zde si můžete prohlédnout oficiální video pro řadu „Golf“.

Dnes nejčtenější

.