Zavřít reklamu

ikona 812012_largerV App Storu jsou tisíce her na vaše iOS zařízení. Některé hry po čase vymažete nebo uchováte v iPhonu, iPadu nebo iPodu touch až budete na někoho čekat nebo se budete nudit. Každá hra zaujme někoho jiného, takže vám přinášíme devět skvělých her a možná vás některá osloví. Dnes vám krátce představíme zajímavé hry: Tiny Wings, Doodle Jump, Smash Hit, LIMBO, Alto’s Adventure, Monument Valley, Minigore 2, Surgeon Simulator a Desert Golfing.

Tiny Wings
Vždy jste snili o tom, že létáte, ale vaše křídla jsou malinkaté. Naštěstí svět je plný krásných kopců. Jednoduše využijte kopce jako skokový můstek – sklouzněte se dolů, zatřepejte křídly a leťte! Alespoň na chvíli, do té dokud dokud vás otravná gravitace přitáhne zpátky na zem. Ale další kopec na vás už čeká a je zcela na vás, jestli si splníte sen.

[appbox appstore id417817520]

Doodle Jump
Doodle Jump je perfektní hrou, která je silně návyková. V této hře provedete Doodle the Doodler na pružném dobrodružství stále vzhůru a budete se vyhýbat černým dírám a střílet protivníky za pomocí nosních bublin. Hra vám nabízí 11 neuvěřitelných světů, 3 tajné velikonoční vejce, soutěžit s přáteli, skákat na nestvůry a mnoho dalšího.

[appbox appstore id307727765]

Smash Hit
Pusťte se do tohoto surreálního dobrodružství skrze tajuplnou dimenzi. Pohybujte se v souladu s hudbou a zvuky a rozbíjejte všechno, co vám bude stát v cestě. Tento zážitek vyžaduje vaši plnou koncentraci a správné načasování. Hra nabízí 50 rozličných místností s 11 odlišnými grafickými styly a realistickými zvuky a mechanismy.

[appbox appstore id603527166]

LIMBO
Velmi zajímavá hra, která vás naprosto pohltí svou temnou a znepokojivou atmosférou. LIMBO vypráví příběh chlapce, který chce zoufale odhalit, co se stalo s jeho sestrou. Jestliže mu chcete pomoci, tak musíte projít různými hádankami, hledat předměty ve stínech a objevit různé nápovědy. Pokud chcete vyzkoušet něco jiného nebo nového? Chcete objevit svět, který za to stojí? Zkuste LIMBO!

[appbox appstore id656951157]

Alto’s Adventure
V závějích sněhu je umístěná ospalá horská vesnička, která přetéká určitým příslibem zajímavého dobrodružství. Připojte se k Altovi a jeho přátelům, kteří se pouští do nekonečné snowboardové vzrušující cesty. Dobrodružství přes krásné alpské kopce, skrze sousedící vesničky a skrze lesnatý kraj. Hra nabízí dynamické osvětlení, měnící se počasí (blesky, mlhy, duhy, padající hvězdy apod.) Alto’s Adventure nabízí překrásný vizuální zážitek.

[appbox appstore id950812012]

Monument Valley
Monument Valley je surreálním dobrodružstvím skrze fantastickou architekturu a nereálnou geometrii. Proveďte tichou princeznu Idu skrze záhadné monumenty, odkrývejte skryté cestičky, odhalujte optické iluze a mnoho dalšího. Aplikace nabízí překrásný minimalistický 3D design. Hra Monument Valley posbírala několik ocenění za rok 2014 a je naprostou klasikou.

[appbox appstore id728293409]

Minigore 2
Minigore 2 je hrou, ve které musíte pomoci John Goreovi probojovat jeho cestu skrze slunné jezera, hřbitovy a mrazivé pláně, kde přicházejí k životu vražedné kuchaři, obří dřevorubci, zabijáčtí tučňáci, zajíci a celá nemrtvá armáda. Hra nabízí 60 různorodých protivníků, 7 unikátních bossů, 10 zbraní. Přežijete cestu s těmihle nepřáteli?

[appbox appstore id576939960]

Surgeon Simulator
Chtěli jste někdy být chirurgem? V této hře se jím můžete snadno stát – vy jste chirurg a Bob oběť. Okamžitě se postarejte o tohoto pacienta a musíte vykonat různé šílené chirurgické zákroky, abyste mu zachránili život. V této hře si užijete mnoha krve a vnitřnosti.

[appbox appstore id814977594]

Desert Golfing
Desert Golfing vám přináší svět, který je v pískové překážce v golfu. Pokud milujete golf a výzvy, tak si zamilujete Desert Golfing.

[appbox appstore id902062673]

apps iphone-apps-2

Dnes nejčtenější

.