Zavřít reklamu

Čo je vhodné urobiť, ak chcete ukázať 30 priateľom fotky z dovolenky, keď sa vám vybíja vaše iOS zariadenie a nič iné nemáte po ruke? Opisovať im celé noci, ako ste sa zabávali? Lepšie raz vidieť ako sto krát počuť. To vám umožní iPhone 4 puzdro so vstavaným projektorom a batériou. Texas Instruments a spoločnosť Brookstone sa spojili, aby ponúkli práve to.

Ak by vstavaný projektor nestačil,  puzdro obsahuje aj záložnú batériu s kapacitou 2100mAh (iPhone 4 má 1420mAh, čiže vám poskytne 1,5 násobok pôvodnej kapacity). Tento pico-projektor je schopný premietať obraz o uhlopriečke 50-palcov s rozlíšením 640 × 360. Áno, nie je to obrovský počet pixelov, ale je to pico-projektor vo forme puzdra pre iPhone, takže nejaké kino sa nedá čakať. Jeho LED diódy so svietivosťou 15 lumenov zaisťujú jasný obraz. Aby ste dokázali plne využiť potenciál DLP čipu, ktorý je ukrytý v tomto projektore, mali by ste obraz premietať v tmavej miestnosti.

pocket-projector-case

V prípade, ak si chcete tento vreckový zázrak objednať, zaplatíte zaň 230 dolárov. Ak sa vám to zdá veľa, snáď vás presvedčí fakt, že hodiť video alebo obrázky na stenu priamo z iPhone bez ťahania zbytočných káblov a nabíjačiek dnes nie je tak často vídaná záležitosť a už vôbec nie, keď sa jedná o púzdro, ktoré sa Vám zmesti do vrecka. Je to prenosné all-in-one riešenie, čiže či už budete chcieť ukázať kamarátom fotky z dovolenky, trailer k novej hre, čo ste našli na internete alebo dôležitú prezentáciu, stačí iba vytiahnuť toto prapodivné zariadenie a máte toto všetko k dispozícií.

  • Tento projektor si môžete pred-objednať na stránke produktu.

 *Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.