Zavřít reklamu

ios4homescreenNarozdíl od ostatních se snažíme vám sdělit dojmy opravdových uživatelů. Proto vám přinášíme souhrn názorů, které se ocitli na našem Facebooku a bylo jich zde přes 50. Pokud se chcete i vy příště podělit o názor na FB, stačí se stát našim fanouškem. Tak se pojďme podívat, co nakonec iOS 4 znamená pro nás, pro běžné lidi a ne pro vývojáře nebo geeky.

iOS 4

Nový operační systém je sice určen pro všechny mobilní přístroje s vyjímkou iPhone 2G, iPod touch 1. generace a prozatím iPadu, ovšem plnohodnotně funkční je skutečně pouze pod iPhone 3Gs, iPod touch 3.generace a iPhone 4. Pokud jste majitelem verze iPhone 3G, nečekejte takové wow. Apple totiž orpavdu neosekal tuto verzi pouze o Multi-tasking, ale nejde například také screen orientace při zamknutí, nejde změnit pozadí plochy a další poměrně podstatné věci, na které se řada z majitelů těchto přístrojů těšila. Je zde ted jasně řečeno, že pokud chcete plnohodnotný přístroj je potřeba si koupit iPhone 4 – tedy slovy Steva Jobse, který je uvedením iOS 4 téměř vyslovil. Navíc řada uživatelů hlasí, že se jim iPhone 3G velmi zpomalil po instalaci nového systému, to však snadno opravíte pomocí našeho návodu. Nadruhou stranu majitelé iPhone 3Gs hlasí opravdu razantní zrychlení systému. Aplikace které podporují Multi-task nejsou zatím k dispozici ve velké míře. Některé aplikace pod iOS 4 nefungují a nebo padají, na to tedy pozor. Více a více uživatelů na našem FaceBooku a i zahraničních serverech si stěžují, na změnu equalizeru pod iOS 4. Ten je nyní opravdu jiný a  například při zvýraznění hloubek dojde spíše k jejich zmírnění. Máte podobný problém?

1
2

Novinky?

To je asi ta největší otázka. Lze považovat počítání znaků v sms (které se navíc projeví až od druhého řádku psaní) za novinku? omlouvám se všem iPhonářům, ale tuto funkci měl Alcate One touch mé maminky v roce 1995! Lze považovat za novinku funkce focení s uložením GPS údajů? Tuto funkci nejen, že má například kde jaká zrcadlovka vybavená GPS modulem ( modul stojí kolem 1500Kč například pro Sony Alphu), ale moje stařičká nejobyčejnější Blackberry tuto funkci má 3 roky. Některé věci jsou fajn, ale je zvláštní, že dodnes jsme je nepotřebovali a těď je obdivujeme…

GameCenter

GameCenter se v iOS4 neobjevil, Apple jej stáhl na poslední chvilku a objevit by se měl až na podzim roku 2010! Důvod proč jej stáhl není znám.

Dnes nejčtenější

.