Zavřít reklamu

Aj vám sa občas stane, že si niečo zapíšete na poznámkový blok, v najhoršom prípade na kus papiera, čo Vám príde pod ruku a nakoniec tú poznámku aj tak kdesi stratíte? Stáva sa to často. Dnes si predstavíme jedného výborného pomocníka, ktorý vaše poznámky, obrázky, hlasové záznamy nikdy nestratí. Je nim „ slon“ menom Evernote. Tento software je k dispozícii na stránke www.evernote.com . Evernote sa dá v skratke vystihnúť takto:  poznámky, ktoré  máte stále pri sebe, kdekoľvek a kedykoľvek. Po stiahnutí aplikácie však nesmiete zabudnúť na jednu dôležitú vec.

Vytvoriť si na stránke účet. Hneď  po registrácii môžete Evernote naplno využívať . Je k dispozícii ako free alebo platená verzia. Na bežné využitie úplne postačí free verzia. Tá ponúka  40 Mb priestoru pre vaše poznámky. Menu je  prehľadné a s vytvorením poznámky by nemal byť problém.  Tie sa uložia podľa dátumu a mesiaca. V hornom rámčeku je 6 ikon pre prácu. Pomôžu vám poznámku vytvoriť, vymazať, odoslať  emailom, či  dokonca odfotiť.Iphone vám ponuka nahrať aj hlasové poznámky.

MENNU 3
Synchronizácia a prístup: Ak máte Evernote spustený,  poznámky  sa automaticky synchronizujú na vami nastavený účet. Synchronizácia sa spúšťa  automaticky každých 5, 15, 30 alebo 60 minút, poprípade manuálne. K všetkým prístup k poznámkam máte odkiaľkoľvek, kde je k dispozícii internet.

Poznámky vo vlaku?

Poznámky vo vlaku? Áno, je to možné. Evernote je podporovaný  Iphone-om  alebo Ipod-om Touch. Aplikáciu si môžete stiahnuť zadarmo v Apple iTunes App Store tu.

evernote iphone
Ak vás napadne vo vlaku text novej piesne, nemusite sa báť, že ho po ceste domov zabudnete. Naopak. Ak ste si ho zapísali do Iphonu, nájdete si ho aj vo vašom počítači. Dobrá správa pre tých, čo Iphone nemajú.
Evernote funguje aj na platforme BlackBerry, Android, Palm, Windows Mobile. Verím, že tento milý pomocník vám ulahčí vašá prácu.


Dnes nejčtenější

.