Zavřít reklamu

Vzpomínáte si, jak DJ MetroGnome zremixoval nejslavnější vyzvánění iPhonu, které má nastavené pro všechny příchozí hovory drtivá většina z nás? Pokud ne, tak určitě mrkněte do článku Metrognome: takto vznikl remix nejpoužívanějšího vyzvánění na iPhone, jde totiž o opravdu povedený remix. Dnes tu máme další umělce, kteří slavná vyzvánění iPhonu přepracovali podle svého. Tentokrát je proměnili v působivý orchestr.

Za celým přepracováním stojí britský dirigent, herec, spisovatel a komik Rainer Hersch, který je ve své zemi známý hlavně díky komickým „remixům“ vážné hudby. Ve svém nejnovějším videu, kde hraje na xylofon, se rozhodl využít zvuky vyzvánění a upozornění z iPhonu a proměnit je v orchestr. Jeho dílo si na YouTube vysloužilo už téměř 400 000 zhlédnutí.

„Dílo jsem vytvořil se svým kamarádem už někdy minulý rok jako pokračování mého úspěšného Windows Waltz, který vidělo více než 5 milionů lidí. Reakce byly neuvěřitelné, a tak jsem se rozhodl pokračovat,“ prozradil Hersch pro anglických The Telegpraph. Pokud se vám přepracovaná vyzvánění zahraná orchestrem zalíbí, můžete si skladbu zakoupit přímo zde.

iPhone ringtone FB

Dnes nejčtenější

.