Zavřít reklamu

Společnost Google postihl jeden z největších výpadků v historii a veškeré jeho služby se potýkaly a na jistých územích ještě stále potýkají s výpadkem. Bohužel se výpadek netýká pouze služeb jako je Gmail, YouTube, Google Play nebo podobně, ale také drtivé většiny webů ve střední Evropě včetně webů v portfóliu Zavřel Media, jako je Letem světem Applem, Samsung Magazine a další. Weby sice fungovaly ale díky výpadku DNS serverů se k nim nebylo možné připojit.

Problém je totiž v tom, že vypadly také DNS servery Google prakticky v celé střední Evropě, tedy v České Republice, Slovensku, Maďarsku, Slovinsku, Polsku, Rakousku a Německu. Díky tomu, že DNS servery překládají webové adresy jako je www.letemsvetemapple.eu na IP adresy serverů a počítačů, nebylo možné se k daným serverům nebo počítačům připojit.

V současné době jsou již naše servery a všechny weby v portfóliu Zavřel Media plně v provozu. Stále se vám však může stát že se k nim nemůžete připojit v důsledků problému na straně DNS směrovačů. Pro běžné uživatele je nyní skutečně nejlepším řešením počkat. Google totiž oficiálně oznámil, že o problému ví a intenzivně jej řeší.

Google sídlo

Dnes nejčtenější

.