Zavřít reklamu

icloud icon

Apple nyní potvrdil, že někteří uživatelé mohou mít problémy se službami iCloud Mail a iCloud Notes. Služba je nedostupná přibližně 4 hodiny a zatím nejsou známy žádné informace, kdy by je měl Apple opravit. Co si budeme povídat, služba iCloud je notoricky poněkud nespolehlivá, a uživatelé se musejí poněkud často vyrovnávat s výpadky jako je tento. Uživatelů, kteří využívají produkty Applu je stále více a Apple investuje více prostředků do zvýšení výkonnosti serverů čím chce docílit, aby byly všechny služby více stabilní.

Poslední dobou se ale stává poněkud často, že jsou některé služby Applu nedostupné. Apple na svých stránkách uvádí, že výpadek postihl pouze 1% uživatelů, přesto si výpadku všimlo několik stovek lidí, kteří hned informace sdílejí na sociální sítě.

https://twitter.com/Beryn/status/731124072940068864

Na stránkách System Status byl výpadek zmiňovaných iCloud služeb zaznamenán s poznámkou „Uživatelům nemusí být umožněno odesílat nebo přijímat poštu a rovněž nelze synchronizovat poznámky„. To znamená, že uživatelé kteří využívají iCloud Mail nemusí dostávat e-mailové zprávy. Zprávy by podle dostupných informací měly být doručeny po vyřešení problému.

icloud-vypadek
icloud-iphone-fb

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.