Zavřít reklamu

ikona icon256V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Skype Call
Skype Call Recorder je snadno použitelnou aplikací, která vám pomůže nahrávat všechny důležité hovory přes Skype (ať už se jedná o hovor s klientem, novým zaměstnancem apod.). S touto aplikací si nemusíte dělat žádné poznámky, stačí si pustit aplikaci a ta nahraje váš rozhovor a uloží ho jako zvukovou nahrávku. Nahrávání můžete nastavovat manuálně nebo zvolit automatické nahrávání pro vybrané kontakty. Aplikace neomezuje délku nahrávání vašeho hovoru.

[appbox appstore id546462315 oldprice=“9,99€“]

PDF Converter Super
PDF Converter vám umožní rychle a snadno konvertovat PDF soubory na dokumenty Wordu, Excelu, PowerPointu a na prostý text. Aplikace nabízí možnost zajistit si heslo pro své dokumenty.

[appbox appstore id691022796 oldprice=“5,99€“]

Translate Tab
Translate Tab je skvělým překládacím nástrojem pro okamžitý překlad. Aplikace vám umožní bleskurychlý překlad do 57 světových jazyků (včetně českého jazyka). Translate Tab vám umožní poslechnout si přeložený text, překládá celé webové stránky, automaticky detekuje původní jazyk a mnoho dalšího.

[appbox appstore id458887729 oldprice=“4,99€“]

MineX
Jste milovníkem klasické hry Minesweeper? Jestli ano, tak je hra MineX pro vás to pravé ořechové. MineX je naprosto jednoduchou hrou. Vaším cílem v této hře je najít všechny miny na hrací ploše. Můžete využít vlajek na označení buněk, o kterých si myslíte, že by mohly obsahovat minu a předejít tak neúmyslné detonaci.

[appbox appstore id1033152947 oldprice=“2,99€“]

Tormentum
Tormentum je temnou point and click adventurou, ve které bezejmenný hrdina najde sám sebe na místě, které je na rozhraní fantazie a noční můry. Nedokáže si vzpomenout na své jméno ani odkud pochází. Potuluje se skrze zvláštní země a snaží se odhalit pravdu o sobě a o světě kolem. Pomůžete mu? Tormentum podporuje český jazyk.

[appbox appstore id964135957 oldprice=“9,99€“]

Tropico 4
Gratulujeme! Byl jste nyní zvolen prezidentem hrdého karibského národa Tropico. Byly vám předány do rukou otěže, abyste dokázal vymyslet fantastické věci v průběhu vašeho volebního období na slunečném ostrově. Máte však schopnosti a dovednosti seriózního hráče, který bude úspěšný? Je opravdu na čase dostat Tropico z pozice banánové republiky na světovou sílu 21. století. Vytvořte vlastní ráj z Tropica.

[appbox appstore id633493798 oldprice=“29,99€“]

Dnes nejčtenější

.