Zavřít reklamu

Napadlo vás někdy jaké by to bylo přenést obraz z iPadu, iPhonu nebo iPodu touch přímo na displej vašeho počítače? Pokud používáte Apple TV, zřejmě tuto funkci alespoň občas použijete a například hry si zahrajete na televizní obrazovce, místo na samotném zařízení. Propojit však počítač a iOS zařízení tak, aby se v reálném čase objevilo to stejné co na iOS zařízení také na počítači není žádná legrace.

Nyní však máte možnost propojit zařízení s operačním systémem iOS a počítače Apple Mac tak, aby se zrcadlilo vše, co děláte na svém iOS zařízení přímo na displeji vašeho počítače. Přenos probíhá bezdrátově pomocí Wi-Fi a zařízení tak nemusí být připojeno k počítači žádným kabelem. Pomocí jediného kliknutí myši na displeji vašeho počítače zahájíte nahrávání všeho, co vidíte na iOS zařízení. Velikost prezentace tak nebude omezena na paměť kterou má iPhone, iPad nebo iPod touch, ale pouze kapacitou vašeho disku. Jakmile dokončíte záznam, můžete jej snadno exportovat v plném rozlišení a nahrát jej například na YouTube.

Pokud pak patříte například mezi vývojáře a chcete novou aplikaci prezentovat zadavateli zakázky nebo například publiku při nějaké prezentaci, máte možnost vše dělat za 8,99€, což je o zhruba pár set dolarů nižší cena, než kterou zaplatíte za hardwarová řešení, díky kterým napojíte iOS zařízení například přímo na projektor. Aplikace X-Mirage, která přenos obrazu mezi iOS a OS X umožňuje je nyní v rámci akce cultofmac.com dostupná za cenu 8,99€ přímo zde.

redesign_mainframe
redesign_mainframe3

Dnes nejčtenější

.