Zavřít reklamu

Čekání na pořádného Assassin’s Creed pro mobilní telefony je u konce! Ubisoft totiž začal dnes v noci uvolňovat nejnovější díl této herní série s podtitulem Mirage pro iPhony, iPady a Macy. Pokud tedy máte toto RPG rádi, konečně si jej můžete vyzkoušet na iPhonu ve verzi, kterou znáte z konzolí a počítačů. 

Příchod Assassin’s Creed Mirage na iPhony byl oznámen již loni v září na Apple Keynote, která přinesla představení nové generace iPhonů. Háček však byl tehdy v tom, že nikdo neprozradil, kdy se tak stane a proto si svět musel počkat až doposud – tedy dobrého tři čtvrtě roku od oznámení. Nyní se tak však konečně stalo a Assassin’s Creed Mirage je ke stažení z App Store s tím, že prvních 90 minut hry máte zdarma a její úplné odemčení vás nyní vyjde až do 20. června jen na 599 Kč. Poté pak hra zdraží na standardních 1199 Kč, za které se prodávala i na konzolích. Počáteční sleva je tedy opravdu velkorysá – tím spíš, když si uvědomíme, za kolik se prodávají mnohé standardní mobilní hry.

Jak však už asi tušíte, hra s podobnou grafikou a hratelností vyžaduje spoustu výkonu, kvůli čemuž je hraní Assassin’s Creed Mirage zákonitě omezeno jen na vybrané stroje. Zahrajete si jej konkrétně na iPhonech 15 Pro (Max) a iPadech s čipy M1 a novějšími – tedy samozřejmě, z hlediska Apple světa. Jinak je titul samozřejmě dostupný na Xboxu, PlayStationu či PC. 

Assassin’s Creed Mirage lze stáhnout zde

Dnes nejčtenější

.