Zavřít reklamu

Komerční sdělení:  Chtěli byste mít přehlednou kontrolu nad svými online platbami? Platit na internetu anonymně a přesto stále bezpečně? Zajímala by vás uživatelsky přívětivá mobilní aplikace pro sledování vašich transakcí? Nebo už vlastníte paysafecard a hledáte flexibilní možnosti jejího dobíjení?

paysafecard-herni-kupony

Co je paysafecard kupon

Herní kupony nabízejí speciální paysafecard kupon, který vám umožní dobít váš paysafecard účet rychle, bezpečně a s jistotou. Platit za služby online lze různě: ať už použijete konkrétní PIN kód z kuponu přímo při nákupu, či si kuponem dobijete mypaysafeúčet, přes který následně provádíte další transakce. S nabitými prostředky na vaší paysafecard můžete zaplatit za široké spektrum produktů od videoher až po různé aplikace a služby. V současné době je možné paysafecard použít u tisíců partnerů, jejichž seznam naleznete na webových stránkách paysafecard.

 

Pro ty, co se rozhodnou využít účet mypaysafecard, bude jistě příjemnou informací, že můžou využívat mobilní aplikaci, skrze kterou mohou platit či sledovat pohyby na paysafecard účtu. Aplikace je dostupná jak pro Android, tak pro iOS, a umožňuje také platby QR kódem.

Novinka: snadné dobití libovolné částky

Paysafecard kupony jsou dlouhodobě dostupné nejen v několika pevně stanovených částkách (konkrétně jde o kupony v hodnotě 200, 500, 1200, 2500 Kč), ale nyní je možné je také zakoupit v libovolné hodnotě už od 200 do 3500 Kč. 

Paysafecard v jakékoliv hodnotě jistě potěší každého, kdo přesně ví, jak vysokou částku hodlá utratit – ať už při nákupu skinů do her či při sázení na oblíbený sport. Při placení pomocí paysafecard můžete kombinovat až 10 kuponů různých hodnot. Zbývající prostředky na účtu zůstanou pro vaše budoucí použití.

Jak si koupit paysafecard kupon

Nákup paysafecard kuponů je velmi snadný. Stačí si vybrat kupon a zadat jeho hodnotu na webových stránkách Herní kupony, dále pak zvolit vámi preferovanou platební metodu. Uživatel vybírá mezi klasickou platbou kartou, převodem, ale třeba i platbou v hotovosti na termínálu SAZKY. Pro nákup není potřeba registrace, takže je možné kupon zakoupit rychle a anonymně.

Kupony obdržíte ihned po připsání platby. Nákup na Herních kuponech funguje tak, že následně nakupujícímu dorazí do e-mailového účtu PIN kód, který použije k dobití své paysafecard.

Výhody paysafecard kuponů a nákupu na Herních kuponech

Výhody paysafecard kuponů zahrnují:

  • možnost snadné kombinace až 10 kódů při platbě online
  • okamžitou dostupnost kuponů po provedení platby
  • různé hodnoty kuponů včetně volby flexibilní částky
  • snadné dobíjení mypaysafe účtu
  • flexibilní možnosti platby
  • možnost využití kuponu k zaplacení opravdu široké nabídky nejrůznějších videoher a obsahu do nich, aplikací a online služeb.

Herní kupony jsou oficiálním českým prodejcem veškerých jimi nabízených kuponů a všechny kupony jsou lokalizované pro české účty, včetně paysafecard online. Na českém trhu fungují již přes 14 let. Pro zákazníky, kteří potřebují provést procesem nákupu nebo vyžadují pomoc s využitím kuponů je k dispozici česky hovořící telefonická zákaznická podpora.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.