Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve světě domácích spotřebičů se Dreame L10s Pro Ultra Heat jeví jako robot z budoucnosti, kterého můžete mít již nyní ve svém domově. Toto zařízení není jen robotický vysavač; je to pokročilý pomocník pro úklid, který vysává a také vytírá, a zajišťuje tak komplexně čistý domov s minimální námahou.

L10sUltra1

Zdroj: DreameTech

Pokročilá technologie výsuvného mopu

Dreame L10s Pro Ultra Heat disponuje inovativní technologií výsuvného mopu, která automaticky vysouvá a zasouvá mop, aby se dostal do míst, kam se jiné vysavače nedostanou. Tato technologie je speciálně navržena pro zvládání komplikovaných oblastí kolem nohou nábytku a v koutech, aby nezůstalo žádné místo znečištěné. Flexibilní design umožňuje mopu obcházet překážky a čistit blízko stěn a soklů, což jej činí mimořádně efektivním pro udržení bezchybně čistých podlah i rohů v celém domě.

Automatická péče a údržba robota

Dreame L10s Pro Ultra Heat zjednodušuje údržbu díky dokovací stanici. Po každém použití se v ní mop vyčistí horkou vodou o teplotě 58°C, což účinně odstraňuje nečistoty a snižuje množství bakterií. Tento proces nejen čistí, ale také prodlužuje životnost mopu. Robot také automaticky zvládá vysypání prachu a zajišťuje, aby byl mop dostatečně vlhký tím, že autonomně doplňuje a odvádí vodu, a přidává potřebné čisticí prostředky. Tyto funkce minimalizují ruční zásahy a udržují robota připraveného na další úklid.

L10sUltra3

Zdroj: DreameTech

Ultra-výkonné sání

V srdci Dreame L10s Pro Ultra Heat je výkonný sací systém Vormax, který se sacím výkonem 7000Pa zachytává širokou škálu nečistot od jemného prachu po větší částice, jako jsou chlupy domácích mazlíčků i drobky. Tato ultra-výkonná sací schopnost je podpořena pokročilou dynamikou vzduchových toků, která zabraňuje ztrátě sacího výkonu a zajišťuje nepřetržitý úklidový výkon na různých typech podlah – od tvrdého dřeva po husté koberce.

Vylepšený systém vytírání DuoScrub Mopping

Dreame L10s Pro Ultra Heat v sobě spojuje rotační a tlakové čištění prostřednictvím systému DuoScrub Mopping, což mu umožňuje účinně vytřít rozlitou tekutinu na podlaze. Díky této kombinaci dokáže robot odstranit skvrny a zanechává podlahy hloubkově čisté při každém průjezdu.

Inteligentní navigace Smart Pathfinder

Dreame L10s Pro Ultra Heat využívá pokročilou navigační technologii Smart Pathfinder, jenž kombinuje AI a 3D. Tento sofistikovaný přístup generuje přesné mapy rozložení vašeho domova a vytváří optimální úklidové trasy, které efektivně obcházejí překážky. Robot nejen mapuje, ale také si pamatuje dříve čištěné oblasti, čímž zajišťuje dokonalé čištění. Tento inteligentní mapovací systém zajišťuje, že žádná oblast není opomenuta, což udržuje efektivní a důkladné úklidové cykly ve vašem domově.

L10sUltra2

Zdroj: DreameTech

Pokročilá detekce nečistot CleanGenius

Dreame L10s Pro Ultra Heat využívá pokročilou technologii CleanGenius, která kombinuje sofistikovanou detekci nečistot a chytré senzory pro přesné vyhodnocení čistoty vašich podlah. To umožňuje robotovi naplánovat svůj úklid, přizpůsobit sací výkon a intenzitu vytírání podle potřeby. Pro hlubší čištění se automaticky vrací na místa, aby je dvakrát vytřel, čímž zajišťuje dokonalé vyčištění vašeho domova.

Budoucnost úklidu je nyní v Česku

Integrací špičkových technologií s uživatelsky orientovanými funkcemi není Dreame L10s Pro Ultra Heat pouze domácím spotřebičem; je to součást vašeho chytrého domácího řešení, navržené tak, aby vám poskytlo více času na užívání života a méně času na starost o domácí práce.

Dnes nejčtenější

.