Zavřít reklamu

Majitelé headsetů Vision Pro Společnost Microsoft tento týden totiž oznámila vydání své populární aplikace OneNote pro toto zařízení. OneNote pro Vision Pro je navržen speciálně pro operační systém visionOS a přináší řadu funkcí známých z verze pro iPad.

S aplikací OneNote mohou uživatelé psát poznámky, vytvářet seznamy úkolů a digitální zápisníky. Díky synchronizaci s cloudovým úložištěm OneDrive budou navíc mít své záznamy k dispozici kdykoliv a kdekoliv, ať už používají počítač, tablet nebo mobilní telefon. Samozřejmostí jsou štítky, možnosti spolupráce a bohaté možnosti přizpůsobení, co se týče prvků, vzhledu, „papíru“ a dalších. OneNote na Vision Pro funguje bez použití rukou, ale umožňuje i připojení externí klávesnice a myši pro pohodlnější psaní. Do budoucna Microsoft plánuje přidat podporu pro asistenta Copilot, dvoufázové ověřování a vkládání obrázků z kamery nebo aplikace Fotky.

Aplikaci OneNote si mohou zájemci již nyní stahovat z ‌visionOS‌ App Store. Tímto krokem Microsoft dále rozšiřuje svou nabídku aplikací pro Vision Pro, kam již dříve přinesl populární nástroje jako Teams, Word, Excel, PowerPoint a Outlook. Příchod OneNote pro Vision Pro otevírá nové možnosti pro využití rozšířené reality v oblasti produktivity. Díky bezdotykovému ovládání je navíc práce s poznámkami intuitivní a přirozená.

Dnes nejčtenější

.