Zavřít reklamu

Již zítra – tedy v pátek 22. března (marca) – otevře na Slovensku historicky první Apple Premium Partner obchod, který lze popsat jako jakýsi poslední předstupeň před klasickým Apple Storem. Ten otevře konkrétně přední Apple Premium Reseller iStores a byla by škoda, kdybyste u této příležitosti nebyli. Kromě doprovodného programu si pro vás totiž iStores připravil spoustu opravdu velkorysých slev, díky kterým tak bude otevíračka opravdu lákavá.

web-combo

Apple Premium Partner prodejna iStores otevře konkrétně v Avion Shopping Parku v Bratislavě a to v 10:00 s tím, že zavře ve 21:00. Těšit se zde můžete jak na překrásný interiér obchodu ve stylu Apple Storů, který bude plný Apple produktů a příslušenství, tak i vyškolené experty, kteří vám budou schopni odpovědět na jakékoliv otázky týkající se Apple produktů. Součástí pobočky je i autorizovaný servis, ve kterém vám iStores originálními díly opraví vaše Apple produkty, si personál schopný vám hravě pomoci s prvním nastavením vašeho nového jablíčka. A pokud jste opravdovými srdcaři, v obchodě se budou pravidelně pořádat skupinová školení zaměřená právě na Apple.

NSO-APP-AVION-mapka

A co získáte, když dorazíte příští pátek na otevíračku tohoto obchodu? Opravdu parádní slevy! Například iPhone 15 bude k dostání už za 779€, MacBook Air 15“ za 1249€, Apple Watch Ultra 2 za 777€ či Series 9 za 349€, popřípadě AirPods za 89€. Těšit se můžete ale třeba i na 10% slevy na Macy a tak podobně. Zkrátka a dobře, lákavých nabídek je spousta a rozhodně proto stojí za to Apple Premium Partner pobočku iStores v pátek navštívit – tím spíš, když výše uvedené slevy si lze vychutnat jen v tento den.

Více informací o otevření Apple Premium Partner obchodu naleznete zde

Dnes nejčtenější

.