Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud vás lákají taje gravírování, máme pro vás tip na super gravírovačku, se kterou je můžete začít bez jakéhokoliv problému objevovat. Řeč je konkrétně o kvalitním modelu SWIITOL E6 Pro, který nabízí skvělé technické specifikace a zároveň je k dostání za přívětivou cenu, jenž je navíc nyní snížená slevami. Gravírovačka vám navíc dorazí do 3 až 5 pracovních dnů z evropského skladu s dopravou zdarma.

Tento model je postaven na pevném rámu vyrobeném z hliníkové slitiny, což eliminuje potřebu složitého montáže a nastavení. Rám je vyroben jako jednolitý celek, což spolu s použitím kovových kolejnic zaručuje minimální vibrace i při vysokých rychlostech gravírování až 36 000 mm/min. Pracovní plocha má rozměry 365 x 305 mm a je vybavena laserem s vylepšenou přesností, umožňující pracovat s cílovou plochou minimálních rozměrů 0,06 x 0,06 mm.

Celý proces gravírování řídí nová 32bitová základní deska, která zajišťuje rychlé zpracování vstupních dat a nabízí možnost rozšíření o funkce automatického ostření a obnovení gravírovacího procesu po vypnutí. Ovládání desky je možné prostřednictvím mobilní aplikace BURNLAB, která je k dispozici pro iOS i Android. Aplikaci není nutné hledat, stačí naskenovat QR kód v manuálu dodaném s přístrojem.

Obecně je gravírovačka E6 Pro od SWIITOL je kompatibilní s širokým spektrem pokročilých gravírovacích programů, jako jsou LaserGRBL nebo LightBurn. Podporuje operační systémy Windows (XP a novější) a macOS od Applu. Zároveň je kompatibilní s nejčastěji používanými formáty, včetně formátů NC, BMP, JPG, PNG, DXF a mnoha dalších. Zkrátka a dobře, jedná se o skvělý kousek pro každého kutila.

A o to víc potěší jeho cena, která může být pouhých €195.29. Stačí, když na eshopu výrobce jednak využijete slevový kód, který je na něm zobrazen, a jednak se zaregistrujete k odběru jeho newsletteru, díky čemuž získáte další slevu.

Gravírovačku můžete zakoupit zde

b8fe0fdc013cba8bf19a27f7f7c6cbd8

Dnes nejčtenější

.