Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Swiitol nedávno představil nový produkt: laserovou gravírovačku typu „vše v jednom“ s názvem Swiitol E24 Pro 24W. Tento moderní přístroj, vyrobený z prvotřídních hliníkových slitin, je připraven k použití ihned po vybalení bez nutnosti instalace. Co tedy dokáže?

Swiitol E24 Pro 24W využívá pokročilou technologii, která umožňuje preciznější zaostření modrého laserového paprsku na plochu o rozměrech pouhých 0,06 x 0,06 mm, čímž se výrazně zlepšuje kvalita a rychlost gravírování a řezání až o 40 % oproti běžným zařízením. Zlepšený odvod tepla prodlužuje životnost laseru a přístroj je vybaven křížovým polohovacím modulem, který rychleji a přesněji určuje polohu a správně čte rovinu materiálu.

Nová, inteligentní 32bitová základní deska rychleji načítá a zpracovává data a je kompatibilní s volitelným příslušenstvím, jako jsou voštinové pracovní desky, rotační moduly, posuvné pásy nebo čističky vzduchu. Pro bezpečnost je Swiitol E24 Pro 24W vybaven panoramatickým filtrem, který zachytí 97 % ultrafialových paprsků, a nouzovým STOP tlačítkem pro okamžité zastavení přístroje v případě potřeby. Práci usnadňuje moderní mobilní aplikace APP BURNLAB, dostupná pro Android i iOS. Gravírovačka je kompatibilní s programy LaserGRBL a LightBurn, které fungují na systémech Windows (XP až 10) a Mac. Podporuje také různé datové formáty, včetně NC, BMP, JPG, PNG, DXF a dalších.

Pokud vás gravírovačka zaujala, máme pro vás super zprávu. Nyní je totiž k dostání za €407.91, přičemž poku se zaregistrujete pro odběr newsletterů na webu Swiitol, získáte 5% slevu. Samozřejmostí je pak doručení z EU (tedy beze cla), doprava zdarma a dodání do 3 až 5 pracovních dní.

Swiitol E24 Pro 24W

Dnes nejčtenější

.