Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jste-li kreativní a zároveň zapálení do technologií, následující řádky vás zcela určitě zaujmou. Představíme vám v nich totiž špičkovou gravírovačku Swiitol C24 Pro s 24W laserem. Co všechno dokáže?

Díky inovativní technologii nazvané „Dual Compression“ je možné zaměřit ultrajemný laserový paprsek do velikosti pouhých 0,08 x 0,08 mm, což umožňuje precizní řezání dřeva, akrylátů a dalších materiálů. Navíc je možné snadno gravírovat materiály jako nerezová ocel, keramika, sklo a další. Tato technologie nejen zajišťuje přesnost, ale i zvýšenou rychlost o 40 % oproti zařízením bez technologie duální komprese. Pro přesná čísla: optimální rychlost je 24 000 mm za minutu, s maximální rychlostí až 30 000 mm za minutu! To nejen fascinuje, ale také šetří čas, který by jste jinak ztratili prací s konvenčními zařízeními.

Díky novému optimalizovanému designu a použití speciálních lineárních kolejnic jsou vibrace a hluk redukovány na pracovní ploše o rozměru 400 x 400 mm. Pro pohodlný a bezpečný pracovní proces je zde panoramatický filtr, který zachycuje 97 % ultrafialového záření, což eliminuje potřebu speciálních ochranných brýlí.

75A0A6E1-39F1-6C27-9A85-AF77A62E8741

V oblasti výkonu není rozhodně všechno o výkonu laseru a mechanice, ale také o výkonu řídící jednotky. Swiitol ve svých zařízeních použil nové 32bitové základové desky, které nejen zajišťují vysoký výkon, ale také kompatibilitu s populárními softwary jako je LaserGRBL či LightBurn, a to jak na platformě Windows, tak MacOS.

Můžete řezat nebo gravírovat přes tisíc různých materiálů s širokou paletou barev. Celý proces výroby můžete ovládat pomocí mobilní aplikace nové generace, která podporuje off-line režim a obsahuje rozsáhlou knihovnu materiálů.

Pokud vás tato gravírovačka zaujala, máme pro vás vynikající zprávu. K dostání je totiž nyní přes odkaz níže za €381.2.  Zboží bude doručeno z evropského skladu do 3 – 5 dnů s bezplatnou dopravou. Zbývá jen pár kusů za tuto cenu, tak neváhejte a získejte 5% slevový kupon na všechny produkty při zadání e-mailové adresy.

Gravírovačku můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.