Zavřít reklamu

I rok 2008 byl pro herní branži velmi plodný. Dočkali jsme několika velmi zajímavých titulů, které jsou naprostými legendami ve svém žánru. Pojďme se na některé z nich mrknout.

Grand Theft Auto IV

Asi nemá cenu představovat jednu z nejznámějších herních značek vůbec. Čtvrtý díl byl skvělý. Přišel s novým enginem, novým příběhem, lepší grafikou a vícero možnostmi.

Fallout 3

Velmi povedené RPG, které konečně hráče vzalo do trojrozměrného světa. Hráči na tento titul čekali velmi dlouho. Ale čekání se vyplatilo.

Dead Space

Velmi povedená hororová střílečka, která se zaryla pod kůži mnoha hráčům. Není tedy divu, že titul dostal nedávno remake, který se rovněž velmi povedl.

Gears of War 2

Pokračování veleúspěšné akční pecky, která došla s mnoha vylepšeními. Ovšem lze se přít o to, zda byl první díl překonán.

Left 4 Dead

Skvělá zombie střílečka, která vás dokázala při nočním hraní pořádně vyděsit.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Pokračování legendárního MMORPG hráče zavedlo do Northrendu. Úroveň hlavní postavy se zvedla na 80, přibyl Death Knight, stovky questů a nezapomenutelné raidy a dungeony. Já osobně šel Nexus minimálně stokrát.

Call of Duty: World at War

Po jednodílné pauze jsme se opět vrátili do 2. světové války. Bojovali jsme jak proti Němcům, tak i proti Japoncům.

Far Cry 2

Pokračování výborného prvního dílu. Opět skvělý díl, na který navázalo ještě lepší pokračování.

NHL 09

Díl, který patří k těm nejoblíbenějším především u PC hráčů. A to z prostého důvodu. Je to totiž poslední díl, který na PC vyšel.

Brothers in Arms: Hell`s Highway

Akce z 2. světové války, která se povedla zejména po stránce grafické. Kvalit CoD ale tato série nikdy nedosáhla.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.