Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce se blíží, a spoustu z vás si možná bude chtít přehrát staré DVD filmy a seriály, případně rodinné záběry na DVD. Záběry na DVD disku ale mohou časem začít ztrácet na kvalitě, a v takových chvílích přichází čas na jejich digitalizaci. Představujeme vám software, s jehož pomocí můžete digitalizovat stará, nová i zašifrovaná DVD, a převádět je do formátu MP4.

Proč digitalizovat DVD?

Digitalizace DVD pomocí MacXDVD Ripper Pro přináší mnoho výhod pro uživatele v moderní digitální éře. Tento vynikající software umožňuje snadné a rychlé převádění obsahu DVD do digitálního formátu s vysokou kvalitou a bezpečností. Software MacXDVD Ripper Pro navíc nyní můžete v rámci speciální vánoční akce získat v celoživotní licenci s 55 % slevou pro prvních 50 objednávek. Čím dříve si software zakoupíte, tím vyšší cenu získáte – dalších 200 objednávek bude s 30% slevou, dalších 500 objednávek pro změnu s 20% slevou. Zkušební verzi MacXDVD Ripper Pro si můžete stáhnout zdarma.

Digitální kopie DVD umožňuje uživatelům pohodlně streamovat své oblíbené filmy a videa na různých zařízeních, jako jsou počítače, chytré telefony nebo tabletové zařízení, bez potřeby fyzického disku. Tímto způsobem lze také snadno zálohovat obsah DVD a chránit jej před poškozením nebo ztrátou.

Jaké funkce nabízí MacXDVD Ripper Pro?

MacXDVD Ripper Pro nabízí základní i profesionální nástroje pro digitalizaci a převod DVD do jiných formátů, jejich export pro iPhone, iPad i Android, a navíc pracuje opravdu velmi rychle.

Funkce MacXDVD Ripper Pro

  • Digitalizace DVD do formátů MP4, HEVC/H.265, H.264, MOV, FLV, MPEG4 a více než 350 formátů
  • Export DVD filmů do iPhonu, iPadu, Androidu, tabletu, multimediálního přehrávače v autě, TV, Macu.
  • Převádějte jakákoli staré, nové, regionální filmové DVD, televizní seriály a dětské DVD na videa.
  • Zálohování obsahu DVD 1:1 do obrazu ISO a složky DVD, bez ztráty kvality.
  • Ripování celého DVD rychlostí č. 1 (cca 5 minut) díky technologii hardwarové akcelerace 3. úrovně.

MacXDVD Ripper Pro navíc nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní a širokou škálu nastavení, které umožňují přizpůsobit proces digitálního ripování podle individuálních potřeb uživatele. Celkově vzato je digitalizace DVD pomocí MacXDVD Ripper Pro efektivním způsobem, jak optimalizovat zážitek z sledování filmů a získat flexibilitu ve správě multimediálního obsahu.

mac_dvd_ripper_pro_2022_fb

Pokud se rozhodnete pořídit si MacXDVD Ripper Pro v celoživotní licenci za zvýhodněnou vánoční cenu, získáte navíc ještě tyto 4 bezplatné dárky:

  • MacBooster 8 (6měsíční licence v hodnotě 59,99 dolarů)
  • DoYourData NTFS pro Mac (celoživotní licence v hodnotě 49 dolarů)
  • Coolmuster Data Recovery pro Mac (celoživotní licence v hodnotě 39,95 dolarů)
  • Sticky Password Premium (roční licence v hodnotě 39,99 dolarů)

Udělejte sobě nebo svým blízkým před Vánocemi radost vysoce kvalitním softwarem, který vám na vašem Macu umožní rychle a kvalitně digitalizovat a exportovat vaše DVD. Vyzkoušejte si MacXDVD Ripper Pro zdarma, nebo využijte speciální vánoční akce a získejte celoživotní licenci MacXDVD Ripper Pro za zvýhodněnou cenu.

Dnes nejčtenější

.