Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Žijeme v době digitální, a z pochopitelných důvodů mají digitální formu i naše oblíbené filmy a seriály – včetně těch, které doteď uchováváme na fyzických DVD nosičích. DVD sbírky jsou ale náročné na prostor i údržbu, a disky se mohou časem znehodnotit. Řešením je digitalizace a převod DVD do vhodného formátu.

Digitalizace DVD snadno a rychle

Vzpomínáte si na ty stovky DVD, které se kdysi pyšnily na vašich policích? Dnes už na ně sedá prach a vy se k nim dostáváte jen zřídka. Svět se posunul do digitální éry a s ním i způsob, jakým sledujeme filmy a seriály. MacX DVD Ripper Pro vám otevírá dveře do této éry a umožňuje vám snadno a rychle převést vaši DVD sbírku do digitálního formátu. Kromě toho si pro čtenáře našeho magazínu tvůrci softwaru MacX DVD Ripper Pro připravili lákavou velikonoční akci.

Proč si vybrat MacX DVD Ripper Pro?

  • Rychlost blesku: Díky revoluční technologii ripování zvládne program převést celé DVD do digitálního formátu za pouhých 5 minut.
  • Bez ztráty kvality: MacX DVD Ripper Pro si dává záležet na zachování 100% kvality obrazu i zvuku originálního DVD.
  • Nekonečné možnosti: Program podporuje více než 350 formátů a je kompatibilní s širokou škálou zařízení, od mobilních telefonů a tabletů až po počítače a chytré televize.
  • Jednoduchost sama: Intuitivní rozhraní programu zvládne každý, i naprostý začátečník.
  • Více než jen ripování: MacX DVD Ripper Pro nabízí i bonusové funkce, jako je úprava videa, vytváření záloh a další.

S MacX DVD Ripper Pro získáte:

  • Bezpečný a snadno dostupný archiv vašich oblíbených filmů a seriálů.
  • Více úložného prostoru ve vašem domě.
  • Možnost sledovat filmy a seriály kdykoli a kdekoli, bez ohledu na to, jaké zařízení máte zrovna po ruce.

Neváhejte a vyzkoušejte MacX DVD Ripper Pro ještě dnes! Získejte tak perfektní nástroj pro digitalizaci vaší sbírky DVD a vstupte do světa pohodlného a moderního sledování filmů a seriálů.

macx-dvd-ripper

MacX DVD Ripper Pro – velikonoční akce pro vás

Letos o Velikonocích vám MacXDVD přináší jedinečnou možnost oživit vaši sbírku filmů a videí. Zapojte se do velikonočního honu na poklady a zkuste štěstí v otevírání barevných vajíček. Můžete tak získat bezplatnou licenci na MacX DVD Ripper Pro V6.7.0, s níž snadno převedete vaše DVD do digitálních formátů pro přehrávání na jakémkoli zařízení. Navíc na vás čeká šance na zisk dárkové karty Amazon v hodnotě 50 USD! Sdílejte tuto skvělou nabídku s přáteli na Facebooku pomocí hashtagu #macxdvdeaster a užijte si společný hon na poklady. Neváhejte, počet licencí je omezen a hon končí již 5. dubna!

V rámci velikonoční akce můžete také získat:

  • Balíček MacX Media Management Bundle (MacX DVD Ripper, MacX Video Converter, MacX MediaTrans a 5K Player navíc zdarma) za 65,95 dolarů namísto 75.95 dolarů.
macxdvd easter 2024

Velikonoční hon na poklady s MacXDVD se blíží ke konci. Pokud jste si ještě nevyzkoušeli štěstí v otevírání barevných vajíček, neváhejte a udělejte to hned! Můžete tak získat bezplatnou licenci na MacX DVD Ripper Pro V6.7.0dárkovou kartu Amazon v hodnotě 50 USD.

Sdílejte tuto skvělou nabídku se svými přáteli na Facebooku a užijte si společný závěr velikonočního dobrodružství s MacXDVD.

Dnes nejčtenější

.