Zavřít reklamu

Stát se muzikantem, porodit prezidentku nebo pomáhat druhým. Vodafone ve své vánoční kampani inspiruje lidi k tomu, aby si dovolili snít a svá skutečná přání sdíleli s těmi nejbližšími. Nyní ale za pomoci moderních technologií pošle jejich nejniternější touhy až tam, kde bude největší šance, že se nakonec splní. Přes satelit je totiž vystřelí ke hvězdám, na oběžnou dráhu. Ne náhodou se totiž říká, že když po něčem opravdu toužíme, celý vesmír se spojí, aby nám to pomohl uskutečnit.

Není potřeba čekat na padající hvězdy, aby se přání plnila. Od začátku prosince je možné na speciální webové stránce Vodafonu vyplnit to své a jednoduchým kliknutím ho poslat doslova na vyšší místa. Server Vodafonu v ten samý okamžik zajistí komunikaci se satelitním přípojným bodem Starlink a pokud se vše podaří, satelit obratem zašle uživateli přímo na stránku potvrzení, že přání dorazilo v pořádku na místo určení. Každé se zdrží ve vesmíru zhruba 0.00367 vteřiny.

Technologie jsou naše budoucnost a umožňují bořit bariéry tam, kde se nám o tom ještě před pár lety ani nesnilo. Zatímco naše nejmodernější síť obvykle běží rychle a spolehlivě po optických kabelech nebo vzduchem, nyní s její pomocí pronikneme až do vesmíru. Chceme ukázat, že lidské sny a touhy nemají žádné hranice, a to i díky technologiím, které nám umožňují posouvat se stále dál,“ vysvětluje Barbora Kožíšková, ředitelka komunikace značky Vodafonu.

Přání a jejich vesmírnou odyseu mohou lidé sdílet také s ostatními. Na stránce si svou tužbu virtuálně zabalí do vánočního hávu, stáhnou a mohou pohodlně sdílet dál skrze sociální sítě. Inspirují tak ostatní, aby se nebáli plnit si sny. Zákazníci, kteří mají pocit, že nic nepotřebují a vše důležité už mají, vánoční inspiraci najdou i v prodejnách Vodafonu. Právě zde se mohou přes QR kód ke speciální stránce připojit a zamyslet se nad svým nejniternějším přáním.  Ve vybraných pobočkách si dokonce mohou nechat napovědět od unikátní interaktivní platformy.

Vodafone_Vanoce_Prani_do_vesmiru

S Vodafonem může každý rozdávat radost i ostatním

Pro řadu lidí je během vánočních svátků zásadní potěšit ostatní a rozdávat okolo sebe radost. I s tím Vodafone v letošním roce pomůže. Příležitost rozzářit oči dětí a ulehčit osamělým sólo rodičům nabízí Strom přání, který vznikl ve spolupráci s organizací Klub svobodných matek. Na charitativní e-shopu tak může kdokoliv pořídit konkrétnímu dítěti to, o co v dopise prosil samotného Ježíška, ať už se jedná o plyšovou hračku, deskovou hru nebo třeba mikroskop pro malého vědce.

U Vodafonu samozřejmě zákazníci také letos mohou pořídit dárky pro své nejbližší. V nabídce najdou třeba chytrou elektroniku s výraznými slevami nebo třeba repasované prémiové iPhony, které udělají radost nejen obdarovaným, ale i peněžence a planetě. Neomezený tarif Super + se dá pořídit o více než 240 korun levněji a u předplacených karet jsou připraveny až 2 týdny neomezených dat zdarma. Zkrátka nepřijdou ani diváci Vodafone TV nebo studenti.

Více informací o vánoční nabídce je k dispozici na webu www.vodafone.cz/vanoce. 

Dnes nejčtenější

.