Zavřít reklamu

Na blížící se Vánoce dokáže naladit leccos – třeba i parádní obsah videostreamovací služby Disney+. Byť vánoční nabídka není kdovíjak košatá, i zde si zaručeně dobré vánoční filmy najdete. Pojďme tedy na to.

Disney+ si můžete předplatit zde

Zase Vánoce?!

Rowena je temperamentní jedenáctiletá dívka, která sní o vydařené vánoční oslavě, přestože rozvod jejich rodičů neprobíhá hladce. V naději, že se věci vrátí do stavu, v jakém byly předtím, než se objevila nová přítelkyně jejího otce a její syn, vysloví přání Santovi v jednom nákupním centru. Její vánoční přání se však zvrtne, když zjistí, že žije znovu a znovu stejný den. Uvězněná v této nekonečné smyčce se musí naučit milovat svou novou smíšenou rodinu a pochopit pravý význam Vánoc

Do Vánoc neusneš

Josh a Lizzie tvoří obyčejný pár, který se má vdávat. Je tu ale háček: Lizzie trpí nevyléčitelnou insomnií. Když kvůli spánkové deprivaci téměř srazí Billyho a spřátelí se s ním, zjistí, že se svými problémy není sama. Barman Billy a hektická Lizzie objeví lék na svou nespavost: je jím společný spánek. Je to jen náhoda – anebo bylo setkání Lizze a Billyho osudové?

Noelle

Když byla Noelle Kringle malé děvče, její otec se vždy o Vánocích vracel, aby oslavil Vánoce se svou rodinou. Noellin starší bratr Nick se musí pomalu ale jistě připravovat na převzetí otcovy role.

Santovi kamarádi

D-Dwag, Buddha, Budderball, Rosebud a Mudbud jsou zpět a musí spolu plnit náročnou misi. Zachránit Vánoce. Musí pomoct zvířecímu Santovi v rozeslání dárků pro všechna zvířátka na celém světě.

Na Vánoce budu doma

Oddechová komedie ze studentského prostředí vypráví o nečekaném předvánočním dobrodružství, při němž si sedmnáctiletý Jake uvědomí skutečnou hodnotu rodinného zázemí. Jake patří k těm nezodpovědným mladíků, kteří si nemusejí připouštět žádné finanční starosti. Raději než domů, kde na něho čeká starostlivý otec a dvě milující sestry, by si chtěl vyrazit s přítelkyní na pláž za sluncem. Jenže Ellie chce strávit Vánoce v rodinném kruhu a Jakeův otec, aby syna nějak přilákal domů, mu slíbí vysněné auto. Má jedinou podmínku – Jake musí dorazit na Štědrý večer nejpozději do šesti hodin.

 

Dnes nejčtenější

.