Zavřít reklamu

V letošním roce se toho stalo okolo společnosit Apple, ale i okolo samotného Letem světem Applem opravdu mnoho. Při všech novinkách, při všech článcích a zkrátka při všem jste byli s námi vy, naši čtenáři. Proto když jsem nakupoval Vánoční dárečky, pořád jsem myslel na to, že musím obdarovat také naše čtenáře. Nechtěl jsme pořádat soutěž o nějaké drobnosti nebo nutit čtenáře, aby museli pro získání dárků cokoli dělat. Když dárek tak skutečně dárek a pro všechny. Proto vám Letem světem Applem jako poděkování za vaši přízeň v letošním roce přináší zdarma aplikaci Data Guardian 2, která se běžně prodává za 20$. Všichni čtenáři tak získávají jako dárek kompletní licenci pro Mac/PC, která je stejná, jako kdybyste si aplikaci zakoupili a nijak vás neomezuje.

Každý čtenář získává jednu licenci, kterou může použít na PC nebo Mac a to až na pěti počítačích za rok. Licenci je možné využívat ke komerčním účelům a pokud si například ve firmě stáhne každý vlastní kopii aplikace s vlastní licenčním klíčem, je možné používat Data Guardian 2 také pro firemní účely. Data Guardian 2 je aplikace určená pro tvorbu a správu heslem chráněných databází s 448 bitovým šifrováním a to jak pro Mac tak i PC. Součástí aplikace je také zdarma dostupná verze pro iOS, díky které můžete databáze svých hesel nebo dalších citlivých dat spravovat také přímo pomocí iOS zařízení. Více informací se dozvíte v článku Data Guardian 2.

Data_guardian_2

Jakmile vyplníte email na níže uvedeném odkazu, automaticky se začne stahovat aplikace Data Guardian 2 a na vyplněný email vám zároveň dojde licenční kód k jejímu použití. Pokud se čtenářům používajícím Windows začne stahovat verze pro Mac, nic se neděje, stahování můžete přerušit a přímo na stránkách vývojářů si stáhnout PC verzi, do které použijete licenční kód, jenž obdržíte na uvedený email. To stejné samozřejmě platí také naopak. Každý čtenář má nárok na jednu neomezenou licenci aplikace Data Guardian 2. Ještě doplníme, že věta This offer is only valid from December 10th, 2012 to March 31st, 2013 znamená, že tato akce, tedy možnost získání licence je platná pouze do 31. března 2013. Licence aplikace je pochopitelně platná neomezeně.

  • Aplikaci Data Guardian 2 získávají naši čtenáři s plnou licencí pro její použití přímo zde. 

Pokud si nebudete vědět při používání aplikace rady, podívejte se na videa přímo od vývojářů, které naleznete přímo zde. Aplikace je kompatibilní s operačním systémem Mac OS X 10.6 a novějšími verzemi a s Windows 2000/XP a novějšími verzemi. Doufáme že vás dárek potěšil a udělal radost! Pokud vás zajímá co si k letošním Vánocům nadělilo LsA, pak se podívejte přímo sem.

Chci vám tímto dárkem poděkovat a zároveň popřát Veselé a šťastné Vánoce a vše nejlepší v roce 2013. My si dáme nyní přes Vánoční svátky pauzu a 2. Ledna na vás opět bude čekat mnoho novinek.

roman_zavrel

Dnes nejčtenější

.