Zavřít reklamu

Podzimní počasí už pomalu ale jistě začíná převládat nad příjemně teplými dny. Na vytápění je ještě brzy, takže spíše než zima některým z nás znepříjemňuje podvečery tma a brzké stmívání. S tím správným osvětlením si ale můžete zpříjemnit i zkracující se dny.

Philips Hue White Ambiance

LED žárovky Philips Hue White Ambiance nabízí kompatibilitu s HomeKitem, ale také s Bluetooth a ZigBee. Ovládat a spravovat je můžete také prostřednictvím aplikace ve vašem chytrém telefonu. Umožňuje nastavení teploty světla od 2200 do 6500 K a mohou se pochlubit životností až 15 tisíc hodin. Žárovky mají patici GU10.

Philips Hue White Ambiance zakoupíte za 1259 korun zde.

Philips Hue White and Color Ambiance

Philips Hue White and Color Ambiance je chytrá LED žárovka s paticí E27, která je kompatibilní s HomeKitem, ZigBee a Bluetooth. Nabízí světelný tok 1521 lumenů a teplotu světla 2200 K. Vše můžete spravovat a ovládat přes aplikaci v chytrém telefonu, zapotřebí je ale také Philips Hue Bridge.

Philips Hue White and Color Ambiance zakoupíte za 2009 korun zde.

Philips Hue White Ambience Aurelle

Philips Hue White Ambience Aurelle je chytré LED stmívatelné stropní osvětlení, které si bude rozumět s nativní aplikací Domácnost na vašem Apple zařízení. K využití některých funkcí je nezbytný bridge. Philips Hue White Ambience Aurelle nabízí příkon 24,5W, má průměr 39,5 cm, a součástí balení je také dálkový ovladač Hue Dimmer Switch.

Philips Hue White Ambience Aurelle zakoupíte za 4509 korun zde.

Govee Glide Hexa Pro

Govee Glide Hexa Pro je skvělé chytré osvětlení pro všechny milovníky barev. Jedná se o chytré stmívatelné světlo s 3D efektem, 16 miliony barev, 6 hudebními režimy a možnosti složení vlastního tvaru. Výhodou je snadná instalace, při které se zcela obejdete bez vrtání.

Govee Glide Hexa Pro zakoupíte za 5490 korun zde.

Nanoleaf Shapes Triangles

Nanoleaf je oblíbená značka chytrých světel. Model Nanoleaf Shapes Triangles je kompatibilní s HomeKitem a může se také pochlubit certifikátem IP20. Ovládat jej můžete za pomoci aplikace ve vašem smartphonu, světelný tok činí 20 lumenů.

Nanoleaf Shapes Triangles zakoupíte za 2929 korun zde.

Yeelight LED Bedside Lamp

Skvělou atmosféru doma vám může vykouzlit nejen klasické stropní světlo, ale také noční lampička. Yeelight LED Bedside Lamp je chytrá stolní lampa, kompatibilní s HomeKitem a ovladatelná přes aplikaci. Můžete měnit teplotu světla, kromě aplikace je lampička ovladatelná také dotykem.

Yeelight LED Bedside Lamp zakoupíte za 1499 korun zde.

Dnes nejčtenější

.