Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Konec léta a začátek podzimu je obdobím představení spousty technologických novinek, kterými se snaží výrobci zabodovat mezi svými zákazníky před blížícími se Vánoci. Jinak tomu není ani u JBL, které v posledních týdnech představilo řadu novinek, které rozhodně stojí za pozornost a které již zanedlouho zamíří do prodeje. A že je o co stát. 

Pokud máte rádi retro design, jsou pro vás jako stvořené reproduktory JBL Autentics, které vychází z ikonických desítky let starých JBL reproduktorů, avšak samozřejmě jen zevnějškem. Uvnitř se totiž jedná o nadupané repráky nabízející ty nejmodernější technologie, které vám zajistí parádní zvukovou reprodukci a tedy i skvělý zážitek z poslechu jako takového. 

JBL_AUTHENTICS_300
JBL Authentic 300

Další extrémně zajímavou novinkou je masivní party reproduktor JBL PartyBox Ultimate pyšnící se jak prvotřídním zvukem,  tak třeba i automatickým laděním podle okolí, možnosti správy přes mobilní aplikaci, PartyPadem pro ovládání na jeho horní straně, vstupy pro dva mikrofony a kytaru, voděodolnost a jak už je u PartyBoxů zvykem, dokonce i světelnou show. Zkrátka a dobře, jde o vynikající reproduktor, který by neměl chybět na žádné pořádné party. 

JBL Partybox Ultimate_Product 1 ve velké velikosti

Jste-li příznivci spíše nenápadných sluchátek, u kterých však máte jistotu toho, že budou perfektně držet v uších děj se co děj, jsou pro vás jako stvořená sluchátka JBL Soundgear SENSE. Jedná se konkrétně o speciální sluchátka využívající technologii OpenSound, která využívá vedení zvuku vzduchem a nezakrývá tedy celý zvukovod, díky čemuž jsou sluchátka na jednu stranu velmi pohodlná, na stranu druhou u nich však můžete i přesto počítat s prvotřídním zvukem. Dalšími benefity jsou třeba kvalitní mikrofony, odolnost proti postříkání a prachu, kompatibilita s aplikací My JBL Headphones či velmi slušná výdrž baterie. 

JBL Soundgear sense 4

Jako poslední tu máme dvojici náhlavních sluchátek JBL Live 670NC770NC, které nabízí velmi kvalitní zvuk v kombinaci s líbivým designem, Bluetooth 5.3, podporou aktivace Amazon Alexy či Google Asistenta, dvojicí mikrofonů a tak podobně. K dispozici je ale třeba i prostorový zvuk, ANC, Smart Ambient či výdrž baterie 50 hodin na jedno nabití. 

JBL_Live_770NC_Product Image_Black

Dnes nejčtenější

.