Zavřít reklamu

Září ve světě Applu s sebou nepřináší jen představení hardwarových novinek, ale čas od času i usmrcení starších produktů, zejména pak příslušenství. A právě druhou věc nyní předpovídá čím dál tím víc leakerů i analytiků článkovým tahům, které Apple prodává coby jedny z možných řemínků pro Apple Watch již od jejich prvopočátku. 

Článkové tahy jsou sice mezi uživateli relativně oblíbené, jedním dechem se však sluší dodat, že jsou poměrně drahé a kvůli tomu se tedy netěší podle dostupných informací příliš vysokým prodejům. Apple je navíc vyvinul už pro první modely Apple Watch, které však byly oproti nynějším verzím o něco menší, tudíž na novějších modelech článkové tahy nesedí tak dokonale jako právě u dřívějších Apple Watch. Právě kvůli kombinaci všech těchto důvodu má mít nyní kalifornský gigant v plánu přestat článkové tahy ve vesmírně šedé a stříbrní (nerezové) barevné variantě prodávat a ve své nabídce nechat milánský tah coby jediný kovový řemínek. Ten sice taktéž vznikl pro původní verze Apple Watch, nicméně oproti článkovému tahu je podstatně levnější a mezi uživateli tedy i rozšířenější. 

Že se chystá Apple prodeje článkového tahu ukončit netvrdí jen čím dál tím víc na sobě nezávislých leakerů, ale tuto skutečnost naznačuje taktéž samotný Apple skrze některé Online Story. Ty totiž začínají postupně hlásit „vyprodáno“ s neznámou dobou dodání, což byl v minulosti již několikrát předvoj toho, že se blíží ukončení prodejů daného produktu. Zda tomu tak je i nyní se dozvíme již za 10 dní.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.