Zavřít reklamu

Tisková zpráva: FakturaOnline.cz připravuje pro uživatele několik novinek, které jsou navrženy tak, aby usnadnily a rozšířily možnosti využití tohoto nástroje, zároveň odpovídají požadavkům stávajících klientů a jejich zpětné vazbě. 

Nástroj pro tvorbu

QR kódy nejen pro ČR

První novinkou je zavedení QR kódů pro Evropu. Aktuálně jsou QR kódy dostupné pouze pro Českou republiku a Slovensko, ale FakturaOnline.cz pracuje na jejich rozšíření i pro další evropské země. 

QR kódy jsou užitečné pro rychlé a efektivní načítání faktur do různých systémů a aplikací a jejich následnou platbu příjemcem. 

Více o nich a o tom, jak je k vaší faktuře jednoduše přidat, naleznete v článku na blogu Jak platit pomocí QR kódu.

Untitled design (10)

Odesílání faktury e-mailem

Využíváte možnost odeslání faktury e-mailem ze systému ihned po vystavení? Chystáme pro vás vylepšení! Kromě možnosti přidání dalších příloh (pracovních výkazů, apod.) pracujeme na souboru upomínkových e-mailů, které může klient odeslat pomocí pár kliknutí. 

Faktury a Pohoda

Exporty pro software Pohoda, který je hojně využíván pro vedení účetnictví v České republice, jsou uz nyní k dispozici. Funkce umožňuje uživatelům snadno přenášet data a faktury mezi FakturaOnline.cz a softwarem Pohoda, což usnadní a urychlí proces správy faktur a účetnictví.

Untitled design (11)

Dobropis a zálohová faktura

Další dvě novinky, na kterých se pracuje, jsou dobropisy a zálohové faktury. Dobropisy jsou důležitou součástí fakturačního procesu a umožňují uživatelům vyřešit situace, kdy je potřeba vrátit částku z faktury zákazníkovi. 

Zálohové faktury jsou pak užitečné při fakturaci částečných plateb za služby nebo zboží před jejich dodáním. 

Vývoj těchto nových funkcí ukazuje, že FakturaOnline.cz neustále sleduje potřeby uživatelů a snaží se poskytovat moderní a užitečné nástroje pro vystavování faktur online. 

Sledujte nás na Facebooku a žádná další novinka vám už neunikne!

Dnes nejčtenější

.