Zavřít reklamu

Apple na keynote WWDC 2017, která se konala v pondělí minulého týdne, představil iOS 11 se spoustou zajímavých funkcí. Všechna kompatibilní zařízení, tedy iPhony a iPady, dostanou zbrusu novou verzi systému už na podzim letošního roku. Bohužel, Apple neměl čas představit všechno o mobilním operačním systému na konferenci, a proto uživatelé budou muset objevovat funkce sami. Podívejte se na desítky skrytých novinek v iOS 11 v tomto článku.

Pokud jste si na své zařízení nainstalovali iOS 11 beta, budete mít přístup i ke zcela nové funkci QR kódu, která umožňuje uživatelům zachytit obraz těchto malých kryptických značek. Jakmile naskenujete QR kód, zobrazí se vám informace například o produktu, firmě a podobně. Je zajímavé, že můžete naskenovat i QR kód Wi-Fi, a tak se téměř okamžitě připojíte k síti, aniž by bylo nutné zjišťovat heslo.

Jediné, co musíte udělat, abyste se připojili k neznámé Wi-Fi síti, je naskenovat v iOS 11 QR kód na jakémkoliv routeru pomocí fotoaparátu. Po zpracování obrazu se objeví oznámení, poté se zahájí proces párování.

qr kód - sken

Zdroj: iDropNews

Dnes nejčtenější

.