Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

Hovory s TGM

Film o dvou mimořádných mužích, T. G. Masarykovi a Karlu Čapkovi. O tom, že první republika, kterou symbolizovali, měla hluboký obsah a myšlenkový smysl. Ale také o tom, že emoce mohou být někdy silnější než myšlenka, i u výjimečných lidí.

Karel

Celovečerní dokumentární film přináší ojedinělý pohled do soukromí a do duše Karla Gotta.

Zapomenutá země

Koncem 19. století přichází na Island dánský kněz, aby v odlehlé části ostrovního státu postavil kostel a fotografoval lidi.

Klub nájemných vrahů

Nájemný zabiják Morgan Gaines je najat, aby zavraždil sedm lidí. Zjistí však, že jsou to také nájemní vrazi, kteří ho mají zabít. Jediným východiskem je zanechat za sebou vražednou spoušť a najít toho, kdo si tyto gangstery najal.

Divoké vlny

Animovaná komedie Divoké vlny nás zavádí na světový šampionát v surfování tučňáků. Tentokrát se mezi oceněné borce chce probojovat i nadějný teenager Cody Maverick, který opustí rodinné zázemí a zamíří na ostrov Pen Gu za slávou a štěstím.

Seriálové novinky na HBO Max

Nebe S.R.O. (nové epizody)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat.

Co děláme v temnotách (nové epizody)

Seriál nahlíží pod pokličku každodenních, nebo spíše každonočních, životů tří upírů „žijících“ už stovky let na Staten Islandu. Po návštěvě jejich temného pána se mají vrátit k tomu, čím byli pověřeni – tedy k ovládnutí nového světa.

Laker: Vzestup dynastie (nové epizody)

Drama ze sportovního prostředí se vrací do osmdesátých let minulého století a zachycuje profesní i osobní život legendárního basketbalového týmu Los Angeles Lakers, který se stal symbolem své doby na hřišti i mimo něj.

Dnes nejčtenější

.