Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad koupí tabletu a rádi byste při ní co nejvíce ušetřili? Pak pro vás máme tip na kousek, který je pro vás jako stvořený. Je jím konkrétně Lenovo Xiaoxin Pad 10,6″, který lze navíc nyní sehnat za super cenu.

C12925EU-1-1-5cf2-snj1.jpg

Lenovo Xiaoxin Pad 10,6″, je velmi slušně technologicky vybaven, díky čemuž se jeví jako velmi zajímavý pro široké spektrum uživatelů. Tablet obsahuje výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 680 CPU, který umožňuje plynulý běh aplikací a hladký multitasking. S pamětí 4GB RAM a úložištěm 64GB máte dostatečný prostor pro ukládání dat, aplikací a médií. Díky 2K Full Screen displeji se můžete těšit na vynikající vizuální zážitek s vysokým rozlišením a živými barvami. Velká kapacita baterie 7700mAh znamená, že můžete tablet používat po delší dobu bez častého nabíjení.

Samozřejmostí je u tohoto tabletu i WiFi konektivita, díky které si užijete stabilní bezdrátové připojení ideální pro surfování na internetu či cokoliv jiného.  Kromě WiFi ale potěší u tabletu třeba i jeho tenký design a kompaktní rozměry, které z něj dělají ideálního společníka pro cesty nebo práci na cestách. Výkonný procesor a dostatečná paměť umožňují plynulé spouštění aplikací, včetně náročnějších her a programů. Celkově je Lenovo Xiaoxin Pad 10.6 inch WiFi Tablet skvělou volbou pro ty, kteří hledají tablet s výkonem, kvalitním displejem a dlouhou výdrží baterie.

Běžná cena tohoto tabletu je 315,26 euro, nicméně nyní je k dostání jen za 160,88 euro. A jelikož vám může být zaslán z německého skladu, bude u vás velmi rychle.

Tablet můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.