Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud právě uvažujete nad koupí tabletu střední třídy, pak by vám rozhodně neměla uniknout současná akce na oblíbený Lenovo XiaoXin Pad, který je k dostání s ohromnou 59% slevou! Tento model tak doslova nabízí spoustu muziky za málo peněz. Dokáže totiž příjemně překvapit nejen zmiňovanou cenou, ale především výkonem, skvělým zvukem a výdrží baterie. Pojďme se tedy společně podívat, co se skrývá uvnitř tohoto tabletu.

Lenovo XiaoXin Pad je skvělým tabletem střední třídy, který dokážou upoutat pozornost především svým 11″ displejem s rozlišením 2000×1200 pixelů, výkonným čipsetem Qualcomm Snapdragon 662 s osmijádrovým procesorem, 6GB operační pamětí, 128GB interním úložištěm, čtveřicí reproduktorů s prostorovým zvukem Dolby Atmos a baterií o kapacitě 7700 mAh, která dokáže zajistit až 15hodinovou výdrž na jedno nabití. Co se pak týče nabíjení, to probíhá prostřednictvím moderního USB-C konektoru. Potěšit navíc dokáže i příjemná hmotnost, jelikož tablet váží pouhých 490 gramů. Kombinace těchto předností tak z modelu Lenovo XiaoXinPad dělá skvělého společníka na hraní her, sledování multimediální obsahu či rovnou na cesty.

Lenovo XiaoXin Pad

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, tento kousek nyní pořídíte s parádní 59% slevou. Na webu Cafago jej tak nyní zakoupíte za pouhých 5 340 korun (včetně DPH) namísto původních 12 944 korun. Zároveň je ale nutné upozornit, že je akce časově i početně omezená. Platí totiž jen následujících 16 dní, případně do vyprodání veškerých zásob.

Tablet Lenovo XiaoXin Pad zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.